2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه طبیعی زایمان کنی فکر کنم همراه نخوای خودت میتونی کاراتو بکنی

منم طبيعي بود ولي مامانم همراه موند

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   
راضی بودید آیا ؟ به نظر تون بچه رو خوب نگه می دارند ؟

بله عزیزم خوب بود ...‌من خودم دو بار سزارین داشتم بیمارستان الغدیر ، بچه اصلا پیشم نبود میبردنش قسمت نوزادان اونجا خودشون رسیدگی میکردن بهش . فقط زمان شیر خوردن میاوردنش ..پرستاری که میاد کار اصلیش اینه که از شما نگهداری کنه 

خواهر من بیمارستان خصوصی رفته بود خودشون رسیدگی میکردن البته من پیشش موندم اما پرسنل بیمارستان خودشون رسیدگی میکردن به من هم گفتن برو من موندم اما وجودم الکی بود چون خودشون می‌رسیدن بهش 

وای شما چه دلی داری یه وقت پرستاره بچه را بر ندارن بره  کی زایمان داری متهم مسئله شما را دارم&n ...

راستش من مامانم سنش بالاست و خواهر م خودش بچه کوچک داره . اینه که به فکر پرستار از بیمارستان افتادم . من کرجم .و می خوام کسری زایمان کنم 

به نظرم باید برم از بیمارستان سوال کنم. درسته؟

بالاخره چکار کردی؟ پرستار چطوری گرفتی؟؟آیا برای نگهداری بچه هم کمک کرد

مثلا تعویض پوشک و شیر دادن به بچه!؟

برای شیاف گذاشتن خودت و بلند کردن و راه بردن خودت..

منم نمیخام خانواده ام به زحمت بندازم