2777
2789

فک کنم ترم اول یا دو یا سه باشه، پزشکی می خونه. همش تو گروه دانشگاه میره میاد. همش لفت میده جوین میشه.

یه گروه دیگه از دانشگاه هم داریم ناشناس پیام میدن. امروز اونجا دیدم نوشته چرا بعضیا برای جلب توجه، لفت میدن و جوین میشن؟ چقد پیکمی و دنبال جلب و توجه ان!!

منم بهش پیام دادم که سلام خوبین؟ خب همش لفت و جوین میشین پشتتون حرف میزنن. خواستم برای خیرخواهی اطلاع بدم.

بهم میگه چقد بیکاری که نگاه کردی. الان این منم که چیزی نمیگم اگه اینو به کسی دیگه نشون میدادی چن تا حرف نثارت می کردن. گفتم به درک مهم نیست بقیه راجبم چی میگن. گفت اولا تو کار بقیه دخالت نکن. دوما گوه میخوری به پسر پیام میدی و نظر میدی. بشین سر درست دختر خوب.

بلاک کرد رفت.

هنگ کردم اصلا😶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشعور روان پریش بوده

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی