2777
2789
عنوان

یه زنه اومد مغازه

925 بازدید | 63 پست

گفت یه سوال بپرسم گفتم بپرس گفت تو چیکار کردی با ریشو سیبلیت انقد پر پشته و‌پره منم 😂 موندم چی بگم گفتم ژنتیکیه یکی داره یکی نداره 

‏گاهی خودیا از همه دشمن ترن...!  

می‌خواسته ریش و سیبیل بزارن😂😂

هممون به حد کافی مشکل داریم پس اینجا یکم مهربونه باشیم باهم خیلی قشنگ تره دوست عزیزم 🙃این سایت برای خالی کردن عقده ها نیست لطفاً رعایت کنید🥲اگه تاپیک میزنی همه حق دارن نظر بدن پس الکی گیر ندین حتی اگه اون نظر باب میل شما نبود❤️اینطوری همه چیز قشنگ تر میشه 🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شایدمیخواست سرحرفوبازکنه

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

برا خودش ک نمی پرسید😂

ثابت کن برای خودش نمی‌خواسته😂

ولی جالبه از یکی بدونه شناخت درمورد ریش و شیبیلش بپرسی 

من که خجالت میکشم😂🤦

هممون به حد کافی مشکل داریم پس اینجا یکم مهربونه باشیم باهم خیلی قشنگ تره دوست عزیزم 🙃این سایت برای خالی کردن عقده ها نیست لطفاً رعایت کنید🥲اگه تاپیک میزنی همه حق دارن نظر بدن پس الکی گیر ندین حتی اگه اون نظر باب میل شما نبود❤️اینطوری همه چیز قشنگ تر میشه 🙃

ثابت کن برای خودش نمی‌خواسته😂ولی جالبه از یکی بدونه شناخت درمورد ریش و شیبیلش بپرسی من که خجالت میک ...

گفت پسرم ریشش کم پشته😅😂

‏گاهی خودیا از همه دشمن ترن...!  

گفت پسرم ریشش کم پشته😅😂

آها همون بوده پسسسسس

بیوت قشنگیه خودیا از همه دشمن ترن...