2777
2789
ازهم جدانشد ولی دکتر عمومی میگ به مرور جدا میش

دکتر عمومی همین که انگشتمو دید گفت باید بستری شم

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای پدرم پیش اومد و هر چهار انگشت دست چپ!! سرکار ورق بریدش...

در صورت پارگی زودتر بایستی اقدام کرد محدودیت زمانی داره، عمل زود تموم شد اما یک ماه استراحت مطلق داشت.

هنوزم لمس که میکنی انگاری گره زدن بهم، باینحال خداروشکر خوبه!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

چرا تکون میخورن نه افتاده نیستن

پس قطع نشده،شما شاید تو مطب خود دکتر عمل شید لازم نباشه بستری بشین،چون یکی از فامیلامون انگشت دستش بود دکتر تو مطب عمل کرد واسش

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

پس قطع نشده،شما شاید تو مطب خود دکتر عمل شید لازم نباشه بستری بشین،چون یکی از فامیلامون انگشت دستش ب ...

اها یعنی امکان داره تو مطب عمل کنه فک نکنم یعنی میشه

اها یعنی امکان داره تو مطب عمل کنه فک نکنم یعنی میشه

اره،برید پیش دکتر تو مطب تا ببینه

خدارو شکر من تاندون کامل پاره نشد

خب الحمدلله، باینحال سریع‌تر پیگیر باشید چون جنس مزخرفی داره تاندون و محدودیت مانور پزشکی داره...

به امید بهبودی...🌱

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

ممنون فردا ساعت ۳ نوبت دارم راهمون هم دوره تو روستام

خواهش میکنم،امیدوارم زودتر خوب شید💚🫂