2777
2789

من برای عفونت دندون قرص آموکسی سیلین مصرف گردم 

حدود یه هفته از مصرف بشدت خارش داشتم 

دیگه دو سه روز که گذشت خارش و سوزش شدید 

زخم داخل واژن 

و سوزش شدیددددد ادرار 

خودم قرص و قطع کردم چون نوشته بود تو گوگل ک درمواقع نادر باعث سوزش و زخم و درد در ناحیه ی واژن میشه 

دکتر رفتم گفت ممکنه تبخال باشه 

ولی تبخال تناسلی فقط از راه جنسی منتقل میشه 

من به شوهرم مثل چشمام اعتماد دارم 

از اون طرف هرچی پماد و قرص مصرف میکنم هیچ تاثیری تو درمانم نداره 

بنظر شما تشخیصش اشتباه نبوده؟

اگر تبخال تناسلی داشتید تا چه مدت بعد مصرف بهتر شدید؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دوهفته بعد خوب شدم،قرص آسیکلوویر داد وپماد مصرف کردم خوب شدم

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
دکتر زنان میرفتی که معاینه کنه نمیدونم والا جدیدا دکترها همه چیزو رو شاید و اما و اگر میگن .خب اگه ت ...

دکتر زنان رفتم 

خداکنه تشخیصش اشتباه باشه 

سه روزه شب و روزم شده گریه

دیشب با شوهرم دعوا کردم ک اگر قبل ازدواج مراقب میبودی تو رابطه هات من الان اینطوری نبودم 

بشدت ازم ناراحت شد 

وای خدای من زندگیم بهم ریخته سر این قضیه

من دوهفته بعد خوب شدم،قرص آسیکلوویر داد وپماد مصرف کردم خوب شدم

عزیزم سوال منم درمورد بارداری بود 

ک رفتم تو تاپیکات دیدم سوال خودتم بوده

باید اگر تبخال داشتی قبلا بری زیر نظر دکتر بهت دارو میده 

موقع بارداری استرس نذاشته باش چون اگر عود کنه خطرناکه 

اگرم خدایی نکرده عود کرد باید سزارین کنی حتما 

چون مورد بوده اتفاقای بد برای جنین افتاده 

بله حتما

بیین عزیزم تو وقتی گرفتی شوهرت هم تبخال داشت؟

من درد زیادش به کنار از نظر روحی داغون شدم 

چرا منی ک اینهمه رو مراقبت از خودم حساس بودم باید بگیرم 

چرا منی ک تو یه رابطه ی سالمم باید بگیرم؟

من تازه قصد اقدام داشتم 

نگران نوزادمم 

ببین از نظر روحی داغون شدم شب و روزم شده گریه 

دکتر زنان رفتم خداکنه تشخیصش اشتباه باشه سه روزه شب و روزم شده گریهدیشب با شوهرم دعوا کردم ک اگر قبل ...

خواهرانه بهت میگم تو هر بیماری بدترین چیز استرس هست و درگیری فکری فقط داروهات به موقع استفاده کن و مرتب دکترتو برو.تبخالم باشه درمان داره خب قرص ویرابکس درمان تب خال هست شایدم تبخال نباشه و عفونت باشه .انتی بیوتیک سیستم ایمنی رو میاره پایین شاید قارچ گرفتی به خاطر مصرف انتی بیوتیک .قارچ هم که دیگه همه میدونن یه خورده طولانیه درمانش .ماست پروبیوتیک استفاده کن اگه به خاطر انتی بیوتیک باشه بیماریت خیلی خوبه ماست پروبیوتیک قرص پروبیوتیک هم داروخانه ها دارن خیلی خوبه.استرس مثل سم هست برای بدن فکرتو درگیر نکن به خدا توکل کن خیالت راحت باشه چیزی نیست عزیزم

بیین عزیزم تو وقتی گرفتی شوهرت هم تبخال داشت؟من درد زیادش به کنار از نظر روحی داغون شدم چرا منی ک ای ...

چیز خاصی نیست که انقد ناراحتت کرده خوب میشی میگذره میره،تو بارداری هم هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه،میگ اگ تو بارداری برای اولین بار تبخال بزنی خطرناکه،قبل بارداری خطرناک نیس،همسر من تبخال دهانی داشت که باعث شد منم بگیرم

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
بیین عزیزم تو وقتی گرفتی شوهرت هم تبخال داشت؟من درد زیادش به کنار از نظر روحی داغون شدم چرا منی ک ای ...

به نوزاد هم تاثیری نمیذاره،اگه تو ماه آخر بارداری عود کنه سزارین اجباری میشی

خواهرانه بهت میگم تو هر بیماری بدترین چیز استرس هست و درگیری فکری فقط داروهات به موقع استفاده کن و م ...

عزیزم من زندگیم هر لحظه پر از استرسه 

زندگی خوبی دارم ولی کلا استرسی ام 

الانم که برای این تبخال تناسلی همیشه در حال گریه 

من با خودم مشکلی ندارم هر دردی رو تحمل میکنم 

ولی تازه میخواستم اقدام کنم به بارداری 

شنیدم برای نوزاد خیلی بده 

بخدا دارم با گریه مینویسم