2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وضعش خوب نیست چطور داره میره پس؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

مثلا از یه جا شنیده آجیل برای بچه هاش ببره چون اونجا خیلی گرونه یا ملحفه و روبالشی بهش گفتند ببره.ول ...

نروژ نمیدونم ولی دوست من میخواست بره فنلاند برای مهاجرت یه بار برگشت یه جور صحبت میکرد انگار رفته پشت کوه انواع ادویه جات از اینجا برد.واسه دکتر هم حتی میاد ایران .لباس از اینجا میبره میگه خییییلی گرون 

وضعش خوب نیست چطور داره میره پس؟

برای دکتری پذیرش با فاند گرفته. موقعیت خوبی براش پیش اومده کلی وام گرفته چون هزینه زندگی اونجا بالاست.داره ریسک بزرگی میکنه ...

برای دکتری پذیرش با فاند گرفته. موقعیت خوبی براش پیش اومده کلی وام گرفته چون هزینه زندگی اونجا بالاس ...

کلا چقد خرجش شده تا حالا؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

مثلا از یه جا شنیده آجیل برای بچه هاش ببره چون اونجا خیلی گرونه یا ملحفه و روبالشی بهش گفتند ببره.ول ...

چون تازه میخواد بره مستقر بشه و هنوز به پول اونجا حقوقی دریافت نمیکنه اره چون ارزش پول ما پایینه رو قلتک بیفته و به درامد با پول اون کشور برسه راحت میتونه مخارجشو تامین کنه

اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      

پوشاک آخه گفتند چون نروژ سرده لباسهای مخصوص خودشون رو دارند

اره لباسای گرمشون فرق داره 

اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      

کلا چقد خرجش شده تا حالا؟

اطلاعات دقیق نمیدونم به من نگفته اینا رو منم نپرسیدم.ولی پرسیدم چطوری پذیرش گرفته گفتند موقعیتهای دکتری هر رشته ای مشخصه و دانشگاهها اعلام میکنند و رزومه میفرستی.

چون تازه میخواد بره مستقر بشه و هنوز به پول اونجا حقوقی دریافت نمیکنه اره چون ارزش پول ما پایینه رو ...

میدونید برای الان چیا باید ببره که حداقل خرج رو اونجا داشته باشه؟

میدونید برای الان چیا باید ببره که حداقل خرج رو اونجا داشته باشه؟

انتی بیوتیک و دارو برای چند ماه 

پتو بالش چند قلم ظرف و ظروف که نخواد بره بخره و پولش برای ماهیتابه و ...بره 

لوازم ارایش مورد استفادشو 

مواد غذایی زنگ بزنه فرودگاه بپرسه که اجازه میدن ببره مثل چای برنج زعفرون خشکبار و اجیل 

اینارو تا جا بیفته لازمه ببره که پول اضافه خرج نکنه بعدش دیگه با خیال راحت میتونه هرچی خواست بخره