2777
2789
صب بهش پیام دادم که مامانت .. دید چیکار کنیم میگه مهم نیس برام هر غلطی دوس داری بکن

دیشب شوهرم دیر وقت اومدخونه گفتم زود بیا براخونه خرید کن دوروز بود میگفتم گوش نمیداد تا اینکه دیشب تخم مرغم نداشتیم توخونه گفت کاردارم دیرمیام منم بهش گفتم وقتی زن بچت برات مهم نیست برو ب درک نمیخوام بیای .و قهربودیم بعد اخرشب دلم نیومد بهش ی پیام دادم ک پریودم اعصاب ندارم توهم مسولیت پذیرباش وقتی بت میگم بیا ..بیا..خوابیدم و فرداصبح بدون صبح بخیر و اینا رفت سرکارمنم بهش بدون سلام علیک پیام دادم ک من دیگه نمیتونم بی مسولیتی و بداخلاقی و قهراتوتحمل کنم(کلا اخلاقش اینه) مرگ ی بارشیون ی بار جدامیشیم  (سالهاست خون دل میخورم) هیچی دیگه کوتاه اومدعذرخواهی کرد اینارو گفتم ک رو به مرد جماعت ندی.خودتوبگیر. کاری ک من سالهای پیش بایدانجام میدادم و ندادم ابروداری کردم و لال شدم نتیجه ش شد سفیدشدن موهام و اعصاب داغون .

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گفتم مامانت کا ن دوم و دید

اینو فهمیدم بعدش چی گفتی؟

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

دیشب شوهرم دیر وقت اومدخونه گفتم زود بیا براخونه خرید کن دوروز بود میگفتم گوش نمیداد تا اینکه دیشب ت ...

دقیقا من خیلی کوتاه اومدم همیشه پیش قدم‌ میشم پررو شده میگه طلاقت میدم گفتم بده خب خونتو ماشینتو میدی بهم دیگه 

از اول همین مدلی بود؟

نه یکم عصبانیتش بخوابه شاید درست بشه مشکل اینه که من همیشه روز بعد دعوا بهش پیام دادم آشتی کنیم اصلا انگار وظیفه منه همیشه هم منو مقصر میدونه

خیلی نفهمه هرچی موقع قهر پیام بدم زنگ‌ بزنم‌ جواب نمیده

بحث بینتون طبیعیه پیش میاد دونفر از دو جنس مخالف از دوفرهنگ و خانواده مختلف تا بخوان باهم جور شن ،زمان میبره 

الان هر کار کنی بی فایدس و هردو عصبانی هستید 

پاشو جمع کن برو خونتون یکم تنها باشید و به رفتاراتون فکر کنید

صبر کن تا سراغت رو بگیره ،با هم منطقی صحبت کنید 

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....
بحث بینتون طبیعیه پیش میاد دونفر از دو جنس مخالف از دوفرهنگ و خانواده مختلف تا بخوان باهم جور شن ،زم ...

خونشون هستم نزاشتن ناهار و برم خودش سرکاره عصر میرم

خونشون هستم نزاشتن ناهار و برم خودش سرکاره عصر میرم

بعد از نهار ،فقط یه پیام بهش بده بگو من رفتم خونه که مثلا اطلاع داده باشی 

بعد پاشو برو ،،

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....
بحث بینتون طبیعیه پیش میاد دونفر از دو جنس مخالف از دوفرهنگ و خانواده مختلف تا بخوان باهم جور شن ،زم ...

پس ینی کلا سراغشو نگیرم؟

قبلا میگف یه روز خودمو خلاص میکنم میترسم بلایی سر خودش بیاره ولی دیشب گفت برو بیرون از اتاق منم گفتم ها چیکار میخوای بکنی مثلا خودتو میکشی؟؟اونم گف آره بابا دیوونم مگه بعد این همه سختی اینکارو بکنم

نمیدونم دیگه