2777
2789
عنوان

خانما کسی اینجا ژل گونه و ژل لب زده

119 بازدید | 22 پست

سلام خانمااا چطورین

من خیلی دوس دارم ازین کارای ریزی که ادمو خوشگل تر میکنه انجام بدم، مثلا یکم گونمو ژل بزنم( نه اونقد ضایع و گنده)

یا ژل لب بزنم

شما تجربشو داشتین؟؟

تجربتونو بگین

🫠دعا کنین ی ادمی پیدا کنم عاشقم باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه این کارها رو ندارم حوصله شو ندارم نهایت یه لاک بزنم پسرم خیلی خوشش میاد گاهی میگه مامان موهاتو می‌بافی ناز میشی

ولی مامان دوست بچه م زده بود دم عید خیلی خیلی بهش میومد گفت ۴ سی سی ژل گونه زده ۲ سی سی ژل لب برنده هم گفت یادم نموند

من خیلی دلم میخواد بزنم اما حس میکنم خیلی تکراری شده 

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

تجربه این کارها رو ندارم حوصله شو ندارم نهایت یه لاک بزنم پسرم خیلی خوشش میاد گاهی میگه مامان موهاتو ...

عزیزمم

بخاطر بچت انجام بده به خودت برس پسر بچها خیلی خوششون میاد

پسرای خالم ۱۲ ساله، همیشه خالمو محبور میکنن بلوند کنه 😂

من ژل لب زدم خیلی مارکشم گرون بود ولی اینقدر حرف زدم که رفت😂یکماه نشد رفت

واا😂😂😂 به حرفه مگههه

چند سیسی زدی؟

لبت کوچیک بود ؟

چه مارکی عزیزمچند سیسی؟خیلی تغییر کرد چهرت؟

اولش درموفیل زدم اصلا تغییرنکرد یک و ۲۰۰تومن شد .

برای ترمیم رفتم پیش یکی دیگه رووفیل زدم دونیم بود برام ۱۷۰۰حساب کرد اولاش ورم زیاد داشت بعد رفته رفته خیلی قشنگتر شد خیلیم خوشم میاد تقریبا ۴ماهه زدم