2777
2789

شب قبل از این بارندگی بی‌سابقه ، به علت سرمای زیاد هوا دچار سرماخوردگی شدم البته ‌سابقه نداشت که در این فصل از سال در استان کرمانشاه بارندگی رخ دهد این تاپیک هم کمی آزمایشی است،

اینجا بودنم به علت کندی اینترنت است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کمی؟

بله سه تا از تاپیک های اخیرم را تأیید نکرده اند گفتم شاید اصلاً پیجم نیمه فعال شده چون توی هورسا مطلب انتقادی نوشتم که پست هایم ممنوع الهشتگ شد و توی جستجو پست هایم نمی‌آمد یعنی همه‌ی پست هایی که می‌گذاشتم و انتقادی هم نبود اما علت اینکه در اینستاگرامم پست نمی‌گذارم این هست که احساس می‌کنم ویروسی توی گوشیم برای سرقت پسورد پیج اینستاگرامم وجود دارد چون مطالبم خیلی انتقادی هست ،،،

سلام عزیزم خوب اگه بیرونن بودی هوام سرد بوده سرماخوردی

الآن ۱۶ سال می‌شود پایم را از درب منزل بیرون نگذاشته‌ام شب زیاد باد می‌‌‌آمد سردم شد چون وسواس دارم نرفتم در را ببندم البته خیلی هم خسته بودم و خوابم زیاد می‌‌آمد، اما چون باد خیلی سرد بود صبح با سر درد از خواب بیدار شدم از عوارض این سرما خوردگی در من کم شدن اشتها هست ،،،

چرا عجیبه صحبت کردنت ؟ 🤔

یعنی چون سه تا از تاپیک های اخیرم تأیید نشده اند خواستم یک مطلب از روزمرگی هام بنویسم یعنی پیج اینستاگرامی که دارم خیلی مطالب انتقادی دارد احساس می‌کنم ویروسی توی گوشیم برای به سرقت بردن پسورد اینستاگرامم باشد البته حافظه‌ی گوشیم پر شده یک ماه طول می‌کشد به تدریج اطلاعاتم را کپی کنم و گوشیم را فرمت کنم و یک آنتی ویروس نصب می‌کنم و دیگر هیچ سایت داخلی را باز نمی‌کنم البته تبلتی سفارش داده ام برای جستجوی فارسی، منظورم سایت های مشکوک هست ،،،

تاپیک کمی آزمایشی یعنی چی؟

راستش من مطلب انتقادی زیاد می‌نویسم الآن سه تا از تاپیک های اخیرم تایید نشده اند گفتم مطلبی معمولی بنویسم بدانم کلاً نوشتن مطلب را برای من ممنوع کرده اند البته سه تا پیج اینستاگرام دارم که یکی از این پیج ها خیلی مشهور است و مطلب انتقادی شدید تویش می‌گذارم البته تا یکی دو ماه آینده دوباره با شدت عمل بیشتر فعالیتم را شروع می‌کنم الآن می‌ترسم گوشیم ویروسی باشد البته تقصیر شرکت اندروید که سیستمش طوری است که ویروس خودکار روی آن نصب می‌شود البته این کلک خود آنهاست چون آزادی بیان در غرب بدتر هم هست ،،،

بعنی کلا خونه ای؟؟خریدم نمیری؟؟؟

بله متولد ۱۳۶۶ و ۳۷ ساله هستم البته توی اینستاگرامم سه تا خواستگار پولدار داشتم که این موضوع را گفتم یکی از خواستگاران فارس پایتخت نشین دیگر جواب دایرکتم را نداد از بچگی سالی یک بار به بازار می‌رفتیم یعنی مادرم لباس و همه چیز برایم تهیه می‌کنند تازه آبجی کوچکترم که ازدواج کرده با مردی ازدواج کرده که درب منزل را روی آبجیم قفل می‌کند و به سر کار می‌رود چون خیلی محله‌ی ما مرد ها غیرتی هستند البته مادرم چادری ست و ما هم مذهبی هستیم پارسال باز از طریق اینستاگرامم چندین خاستگار داشتم یعنی آنها در دایرکتم از من خواستگاری می‌کردند البته مطلب می‌نوشتم فکر نکنی عکس از خودم می‌‌گذاشتم که این بحث چادری و غیرتی بودن را پیش می‌کشیدم کلاً بی‌خیال می‌شدند البته سیستم ازدواج دائم از طریق نوشتن مطلب اشتباه ست 

حس میکنم ۱۰۰ سال رفتم عقب !

نی نی سایت نیست که... سرزمین عجایبه

°•°•°لبخند و نفس عمیق یادت نره دوستم🌱✨️                                                                                            ●آسمان فرصت پرواز بلند است ولی                                                         قصه این است،چه اندازه کبوتر باشی🕊🫀                                                                               میشه برام دعا کنی عزیزدلم؟شدیدا نیاز دارم به دعات🫂🧡                                                                                  ایرانِ قشنگم❤️

حس میکنم ۱۰۰ سال رفتم عقب !نی نی سایت نیست که... سرزمین عجایبه

اما صد سال خیلی کم هست چون ما خانواده‌ی من ( تا دوسالگی من) زندگی عشایری داشتند و ما کرمانشاهی ها در سلسله آشوریان یعنی حدود ۱۵۰۰ سال قبل از اسلام، حجاب اجباری داشتیم و زنانی که بی‌حجاب بودند را شلاق می‌زدیم آن دوره ایلات و عشایرِ کورد بر ایران حاکم بودند خلاصه محله‌ی ما با غیرت بودن را از ۳۵۰۰سال پیش حفظ کرده اند و صدسال خیلی کم هست