2777
2789

اینو همینجا یادتون باشه بعد نتیجه رو بهتون میگم 

من با شوهرم وفا کردم جفا دیدم 

محبت کردم بی اعتنایی دیدم

فداکاری کردم ظلم دیدم 

صبوری کردم بداخلاقی دیدم 

و...... حالا به همه اینا اعتیاد هم اضافه کنید

حالا از دیشب که بعد از یه هفته اومد رفت یه اتاق دیگه خوابید به خودم گفتم دیگه بسه دیگه تحقیر کافیه دیگه جوانیت رفت آرزوهات نابود شد و امید به زندگیت نا امید شد ۲۲ سال التماس کردی که شوهرت فقط قبول کنه که تو زنشی و در قبالت مسوولیت داره اما آب تو هاون کوبیدن بود حالا قسم خوردم دلسوزی رو بذارم کنار منم مثل خودش تند و تیز رفتار کنم منم دلم براش تنگ نشه منم براش زنگ نزنم پیامک ندم عشق رو ازش گدایی نکنم میخوام مثل خودش رفتار کنم بعداً نتیجه رو بهتون میگم در ضمن بارها مشاوره رفتم فایده نداشت طلاق هم نمیتونم بگیرم چون نمیخوام بچه هام فرزند طلاق بشن حداقل اگه پدر خوبی ندارن مادر خوبی داشته باشن.

کار خوبی میکنی

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزیز
اینکه با همه این رفتارها، حالا تصمیم گرفتی خودت باشی خیلی مهمه.

جای تبریک گفتن داره.

حلا بیا و فکر و رفتارت رو تکمیل کن و دوباره از قربانی بودن برای همسر، وارد قربانی بودن برای بچه ها نشو.

ناجی همیشه = قربانی

وقتی تو خودت رو به خاطر اون‌ها قربانی می‌کنی، ناخودآگاه بهشون یاد می‌دی:
محبت یعنی فدا شدن تا جایی که نابود بشی.

پس برای افزایش عزت نفس خودت تلاش کن. بچه ها خود به خود یاد میگیرن چطور زندگی کنن.

مثل شوهرت نشو چون افکار و رفتار ایشون، نتیجه ش شد چیزی که الان درگیرشی.

شما باید دنباله روی از کسی که از رفتارش خوشتون نمیاد رو کنار بذارید و مسیر جدیدی برای خودتون درست کنید.

مشاوره نتیجه نداد؟

خوب همه انگشتان دست مثل هم نیستن. یه مشاور بهتر

نگو طلاق هم نمی تونم بگیرم چون... ( از زاویه ضعف نگاه نکن)

بگو من کسی هستم که زندگیم رو همونطور که لیاقتش رو دارم می سازم، حالا چه توی این خونه یا هر جای دیگه.

حالا که دوست داری تغییر کنی پس اگه خواستی یه تمرین کوچیک انجا بده:

هر شب، قبل از خواب، فقط ۵ خط برای خودت بنویس.
نه برای شوهرت، نه برای بچه‌هات، نه برای هیچ‌کس… فقط برای خودت که 22 سال جنگیدی.

مثلاً شروع کن با این جمله‌ها:

امشب فهمیدم که..

من خسته‌م، اما هنوز...

امروز به خودم افتخار کردم چون..

دوست دارم روزی برسه که...

قول می‌دم به خودم که...

مجبور نیستی خوشبین باشی.
فقط با خودت روراست باش.
با خودت مهربون باش.
نترس و نگران نباش از اینکه دلتنگی، عصبانیت یا بغضت رو داری بنویسی. 

و مواظب دفترت باش که فقط برای خودت باشه نه اینکه همه بخونن.

برای افتادن در مسیر جدیدتون آرزوی موفقیت دارم

با احترام