2777
2789
عنوان

خانمای مستاجر میشه یه لحظه بیاین

46 بازدید | 2 پست

ما یه ساله تو یه خونه نشستیم که خوب اجاره و پول پیشش خیلی مناسب و امسال هم تمدیدش کردیم چون اصلا پول پیش بیشتر نکرد فقط یه تومن گذاشت رو کرایه.

اما مشکل این نیست مشکل اینه که گفته میخواد تو خونه بنایی کنه و یه گوشه حیاط یه خونه دیگه درست کنه.

و منم به شوهرم گفتم من نه ماه میرم مدرسه سه ماه تابستون میخوام استراحت کنم.(جایی که میرم سر کلاس سه ساعت با خونمون فاصله داره یعنی هر روز شش ساعت تو راهم که چهارساعت برم سرکلاس)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرمم بهم گفت هیچی نگو تا قرارداد تمدید کنیم وقتی تمدید کردیم نمیزارم بیاد.

اما الان میگه نمیشه دیگه باید بیاد چون همون موقع گفته بود منم گفتم اجازه نمیدم.

اما حالا مشکل اصلی اینه که رفته به خونوادش گفته و دیروز تو جمع برادرشوهرم برگشته بهم میگه برو خونه پیدا کن تا بیام برات بگیرم.

منم گفتم خونه پیدا کردن مشکل داداشت نه من.

و ناراحت شدم اما شوهرم نه تنها هیچی به داداشش نگفت به من گفت تو مقصری و همه چیو شروع کردی.

و الان قهره😐😐😐