2777
2789

یک بار منو پاره کرد چرا در مورد مادرم اینجوری حرف زدی در صورتیکه من یک حرف عادی زدم از رو دلسوزی مادرش بلایی سرش آورد که خدا بدونه یک بار درد و دل کردم راجع به اذیت های برادرم گفت خجالت بکش پشت سر برادرت حرف می زنی برادرش کاری کرد یک هفته نتونست بره سر کار من غصه می خورم ولی نفرین نمی کنم نمی دونم چرا اینجوری می شه.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوست عزیز

چون شما فرد مهربان و دلسوزی هستید، وقتی به قول خودتون دلسوزی می کنید ولی اون نتیجه ای رو که می خواید نمی گیرید و اون بازخوردی رو که لایقش هستید رو دریافت نمی کنید، از درون و بطور خیلی زیاد می شکنید، یعنی قبلبتون به درد میاد.

و چون قلب مرکز تولید احساس هستش، اون لحظه احساس خوبی از شما ساطع نمی شه و از طرفی، چون زبان ضمیر ناخودآگاه، احساس هستش، بنابراین شما به سرعت و بطور خیلی قوی، ضمیر ناخودآگاهتون رو فعال می کنید.

و نتیجه اون میشه که احساس می کنید هر رفتار بدی با شما میشه، نتیجه ش رو توی همسرتون می بینید.

اما چرا همسر؟

چون در ضمیر ناخودآگاه شما، دل خنک شدن از اتفاقی که برای همسرتون بخاطر رفتار ناعادلانه ش با شما می اقته ذخیره شده.(انگار می گید: من نمی تونم اما انشالله خدا جوابت رو بده)

و ناخودآگاه شما داره فرمان شما رو به درستی اجرا می کنه.

یعنی شما می گید بازم می خوام دلم خنک شه و من این احساس رو دوست دارم. و ضمیر ناخودآگاه میگه: فرمانبردارم سرورم.

دوست من، همه این اتفاقات در کسری از ثانیه در ضمیر ناخودآگاه اتفاق می افته بطوری که انسان اصلا متوجه نمی شه.

با احترام

دوست عزیزچون شما فرد مهربان و دلسوزی هستید، وقتی به قول خودتون دلسوزی می کنید ولی اون نتیجه ای رو که ...

ممنون از لطفتون امکانش هست یک کتاب در مورد انرژی مثبت و درمان زودرنجی معرفی کنید.

ممنون از لطفتون امکانش هست یک کتاب در مورد انرژی مثبت و درمان زودرنجی معرفی کنید.

بزرگوارید

خواهش می کنم

میتونید از کتاب ( آدم بسیار حساس نوشته الین ان آرون ) استفاده کنید.

اما دوست من، زودرنجی، اگه در اثر کمبود ویتامین در بدن نباشه و اگه در کل، علتش مشکل جسمی نباشه، یعنی داره در ذهن یه سری اتفاقات میوفته.

و اینکه چی باعث زودرنجی میشه، می تونه علتش در زمان کودکی یا تجربه هایی در زندگی باشه که به حدی برای شما مهم بوده که در ضمیر ناخودآگاهتون بصورت خیلی قوی ذخیره شده و در سطح بالای ناخودآگاه قرار گرفته و داره مدام اون رو به شکل های مختلف وارد زندگیتون می کنه.

یعنی ضمیرناخودآگاه تون،  اتفاقاتی سر راه شما قرار میده که بصورت مداوم، زودرنجی بیشتری رو براتون رقم بزنه.

خوندن کتاب که واقعا خوبه و من همیشه خوندن کتاب رو پیشنهاد میدم چون سطح آگاهی رو بالا میبره.

ولی در کنار کتاب، باید کارهای عملی انجام بدید.

مدیتیشن ( برای آروم کردن امواج مغزی و تقویت ذهن )

هیپنوتیزم( توسط هیپنوتنیزور برای پیدا کردن ریشه زودرنجی و درمان اون)

خودهیپنوتیزم ( توسط خودتون برای پیدا کردن و درمان زودرنجی)

یوگا( برای آرامش و حفظ آرامش و تقویت ذهن و تقویت جسم)