2777
2789
عنوان

با برادرم چجورى اشتى كنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3869 بازدید | 89 پست

نمیدونم چرا برادرا البته بعضا ازدواج میکنن بی محبت میشن نسبت به خواهرا و خوانوادشون ؟؟😔 

هیچی نگی بهتره به نظرم !اگر داداشت میخواست حرف بزنه تا الان زده بود ....

در این دنیا "همه مستاجریم "و باید همه چیز را به صاحب خانه پس دهیم !! "مستاجر خوبی برای خدا باشیم "

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظر من که خیلیییییی هم نظرم قطعیهو صددرصد جواب میگیری....

به داداشت پیام بده یا تماس بگیر درنهایت مظلومیت (نه با تندی) بگو داداش دلم برات تنگ شده بگو دیشب خوابتو دیدم... خواب دیدم که داری ازم دور میشی. 

ازین حرفا بگو ولی اصلا قضیه اصلی رو پیش نکش. با محبت هر مردی رو میشه رام کرد! چ شوهر چه برادر چه پدر....

من نميخوام از دلم دربياره. فقط ميخوام مثل قبل شيم. فكر نميكنم بياد معذرت خواهى. يعنى زنش نميذاره

عزیزم مثله قبل که عمرا بشه کلا یه داداش با شرایط نرمال وقتی زن بگیره ۱۸۰ درجه تغییر درش رخ میده حالا شما که بحثم شده بینتون بدتر فقط با دادشت مهربون باش و خوب نزار زنش سو استفاده کنه

با داداشت آشتی کن و باهاش مهربون باش ..‌زنشم حسابی میسوزه😁

شوهر من تا کسی با من مشکل داشته باشه بهیچ عنوان با طرف گرم و صمینی نمیشه از کحا میدونی شاید برادرش باحترام خانومش باهاش گرم نگیره 

شوهر من تا کسی با من مشکل داشته باشه بهیچ عنوان با طرف گرم و صمینی نمیشه از کحا میدونی شاید برادرش ب ...

عزیزم خب شوهر شما یه نمونه هست اکثرا خواهر برادرا یه عمر باهم بزرگ شدن و هم خون همن شاید وانمود کنن بدن اما قلبا همو دوست دارن