2777
2789
عنوان

با برادرم چجورى اشتى كنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3871 بازدید | 89 پست
کلا پاک کن اون گروه دیگه چشمت به اون پیاما نخوره با داداشتم به وسیله پدر و مادرت صحبت کن یعنی اول او ...

ميترسم يروز بزنن زيرش و من مقصر شم. واسه همين حرفاشو نگه داشتم 

عزیزم اخه چه حرصی میخوری  خودت برادر داری .ادم دوست داره یه پشتوانه به نام برادر داشته باشه .م ...

اخه عزیزم خیلی توقع دارن و کلن زیاد حس میشه حضورشون تو زندگی ما من تو واحد مادرشوهرم زندگی میکنم احساس میکنم داره اینکار میشه وظیفه ما فقط چون بغیر از ما کسی این کارو انجام نمیده خوب برادر دیگه ای هم داره ن فقط شوهر من ماهم خوب برنامه های داریم مثلا من وقت دکتر خودم داشتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببینید من همیشه تو همه پستام خداییش از خانواده شوهرم تعریف کردم بخصوص مادر شوهر و پدر شوهرم ولی یکی ...

خب این الان داره خواهرشوهر بازی در میاره...کلا جواب آدم پرو رو باید داد سکوت وقیح تر میکنه طرفو.

فكر ميكردم مثل خواهرمه. سياست نداشتم. 

درکت میکنم عزیزم زن داداش خودم انقد بددله که اگه به داداشمم سلام کنم اخماش توهم میره وقهرمیکنه منم بخاطر این محبت برادری که ازم گرفت نمیبخشمش

نیمرو باش ولی دو رو نباش ...  
اخه عزیزم خیلی توقع دارن و کلن زیاد حس میشه حضورشون تو زندگی ما من تو واحد مادرشوهرم زندگی میکنم احس ...

عزیزم در اینکه شوهر شما باید به وقت دکتر شما هم اهمیت بده شکی  نیست .

ولی واقعا انجام این کارا برای مادر و پدر شوهر وظیفه شوهرته وظیفهههههههههه . برای خواهر شوهر کمتر نه اینکه کلا وظیفه نداره 

بعدش چون بقیه برادر این کارو نمیکنن از شوهر شما سلب مسئولیت نمیشه .

کدامین پل؟در کجای دنیا ؟شکسته شده که هیچکس به خانه آرزوهایش نمیرسد؟
من خواهر شوهر بازى درميارم؟

نه بابا...واسه شما برعکسه اینطور که گفتی.اون عروس بازی در میاره...به پدر و مادرت بگو که پادرمیونی کنن موضوعی نبوده که الکی بزرگش کردن از این به بعدم حواستو بیشتر جمع کن زن داداش هیچ وقت خواهر نمیشه ..اصلا صمیمی نشو و زیاد باهاش گرم نگیر

من نميخوام از دلم دربياره. فقط ميخوام مثل قبل شيم. فكر نميكنم بياد معذرت خواهى. يعنى زنش نميذاره

باید گذشتت رابیشتر کنی چون دیگه یه نفر همیشه وسط رابطتون هست هر چی دوربشی اون نزدیک میشه و این همون چیزی که اونمی خوا د زن داداشت