2777
2789
عنوان

با برادرم چجورى اشتى كنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3868 بازدید | 89 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چرا برادرا البته بعضا ازدواج میکنن بی محبت میشن نسبت به خواهرا و خوانوادشون ؟؟😔  هیچی ...

عزیزم شما یه دوری تو سایت بزنی و خانوما و تاپیکا و نظراتشون رو بخونی متوجه میشی چرا 

کدامین پل؟در کجای دنیا ؟شکسته شده که هیچکس به خانه آرزوهایش نمیرسد؟
شوهر من تا کسی با من مشکل داشته باشه بهیچ عنوان با طرف گرم و صمینی نمیشه از کحا میدونی شاید برادرش ب ...

به هرحال یه عمر باهم بزرگ شدن. اکثر مردا خودشونو درگیر این چیزا نمیکنن

خدایا بخاطر همه داشته ها ونداشته هایم شکر.
شوهر من تا کسی با من مشکل داشته باشه بهیچ عنوان با طرف گرم و صمینی نمیشه از کحا میدونی شاید برادرش ب ...

خب عزیزم وقتی میدونه خانمش مقصره اون پیامارو داده چی؟

نیمرو باش ولی دو رو نباش ...  
سر چی اون حرفارو تو گروه بهت زد؟

حرف شد راجبه رشتم. گفت الان ديگه واسه دانشگاه ازاديا كار نيست. من ب خودم نگرفتم. بعد ادامه داد هى. منم ناراحت شدم گفتم من اگه ميدونستم اونموقع شما عروسمون ميشى پيدات ميكردم ازت اجازه ميگرفتم. با خنده. بعد شروع كرد توهين كردن. ك فرهنگ شوخى نداريو مثل عقده ايا حرف ميزنيو اينا.  داداشمم باهاش دعواش شد و از گروه لفت داد. بعد يكى دو روز قهر بودن و اشتى كردن. انگار نه انگار هرچى از دهنش درومد بهم گفت

اخه چ دلیلی داره با خواهرش همچین رفتاری میکنه.یعنی اینقدر دعواتون شدید بوده وشما مقصر که اینجو ...

بعدش زن داداشم پروفايلايى ميزاشت ك هى منظورش من بودم. بعدم الكى بلاكم كرد. من ب حرمت خونوادم و تربيت مادرم حرفى نزدم. واگذارش كردم ب خدا. ولى حرصم ميگيره ك اين وسط فقط من با داداشم بد شدم

من برادر ندارم ولی ببخشی توهین بکسی نشه ایتقدر بدم میاد رابطی خواهر و برادری بد بشه همهرو از چشم زنش میبینن خب چجوری خودتون میخواید شوهرتون بشما وابسته تر باشه تا خانواده اش و پشت شما باشه ولی حرف برادر که بشه همه جور دیگه جبه میگیرن  

نمیدونم این عروسایی که رابطه برادر خواهری رو بهم میزنن چجوری جواب پس میدن اون دنیا..البته دیدم معمولا از یه جایی میکشن اونام

البته به برادر خواهرم ربط داره بیشتر اوقات مشکل برادره که نمیتونه مدیریت کنه . یا لج عروسو دزمیاره یا خواهرشو