من يه ماهى ميشه سر زنداداشم با برادرم قهر كردم. خانومش هر چى خواست تو گروه خانوادگى بهم گفت. منم ب حرمت داداشم هيچى نگفتم.مامانم گفت تو شخصيت تو نيست و فلان. خلاصه خانم تاحالا ازم معذرت نخواسته. و فكر هم نميكنم بخواد. با داداشم از لونروز حرف نزدم. داداشمم سعى نكرده اصلا از دلم دربياره و انگلر نه انگلر ك براش مهم باشم. حس ميكنم خانومش داره مارو از هم جدا ميكنه عمدا. و مامانم اصرار داره باهاش اشتى كنم. خيلى هم دوسش دارم. حالا چجورى اشتى كنم ك هم بفهمه من واقعا دلم شكست هم اينكه رابطمون خوب شه :(((
بهش پیام احوالپرسی بده وقتی جواب داد یه جوری حرفو به این برسون که من از هرکیم تو این دنیا ناراحت باشم و دلم بشکنه کسی که از گوشت و خونمه رو چشمم جا داره و اینا
به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕.......... یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم... حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش رو ببینید.
اه از دست بعضی از داداشا داداش منم یکی از این داداشای خودخواه و بی منطقه که من عاشقشم ولی از اینور همسرم همچیییین ناز خواهرشوهرمو میکشه و تو دوران مجردی واسش کادو ولنتاین میگرفته و گاها شام و نهار تنهایی باهم میرفتن بیرون خیابون پارک و گردش 😠 اما داداش من بابدبختی منو با ماشین بابام یه جا میرسوند میگفت مردم فکر میکنن دوست دخترمی ابروممیره 😠 حالا خیلیم شبیه همیم فقط من رژ میزدم😁