2777
2789
عنوان

با برادرم چجورى اشتى كنم

3868 بازدید | 89 پست

من يه ماهى ميشه سر زنداداشم با برادرم قهر كردم. خانومش هر چى خواست تو گروه خانوادگى بهم گفت. منم ب حرمت داداشم هيچى نگفتم.مامانم گفت تو شخصيت تو نيست و فلان. خلاصه خانم تاحالا ازم معذرت نخواسته. و فكر هم نميكنم بخواد. با داداشم از لونروز حرف نزدم. داداشمم سعى نكرده اصلا از دلم دربياره و انگلر نه انگلر ك براش مهم باشم. حس ميكنم خانومش داره مارو از هم جدا ميكنه عمدا. و مامانم اصرار داره باهاش اشتى كنم. خيلى هم دوسش دارم. حالا چجورى اشتى كنم ك هم بفهمه من واقعا دلم شكست هم اينكه رابطمون خوب شه :((( 

بهش پیام احوالپرسی بده وقتی جواب داد یه جوری حرفو به این برسون که من از هرکیم تو این دنیا ناراحت باشم و دلم بشکنه کسی که از گوشت و خونمه رو چشمم جا داره و اینا

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بودم تو تل بهش پیام می دادم و حرف دلم رو بهش می گفتم

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                
بهش پیام احوالپرسی بده وقتی جواب داد یه جوری حرفو به این برسون که من از هرکیم تو این دنیا ناراحت باش ...

اصلا باهاش حرف هم نميزدم

حتى تصميم گرفتم عروسيشون هم نرم. الان عقدن ٥ ماهه

دم عیده خود بخود آشتی میشین اونم برادر خواهر مگه میشه قهر بمونید من چیکار کنم ک شوهرم با خانوادم قهره چجوری آشتیشون بدم 😢😢😢😢😢

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

اگه میخوای پیام بدی زمانی بده که سر کاره؛چون از خانومای اینجا شنیدم پیامای خواهرشوهرا رو از گوشی شوهر پاک میکنن تا نخونه😁😉

اینکه دیگران با ما چگونه رفتار میکنند را ما به آنها می آموزیم.

اه از دست بعضی از داداشا داداش منم یکی از این داداشای خودخواه و بی منطقه که من عاشقشم ولی از اینور همسرم همچیییین ناز خواهرشوهرمو میکشه و تو دوران مجردی واسش کادو ولنتاین میگرفته و گاها شام و نهار تنهایی باهم میرفتن بیرون خیابون پارک و گردش 😠 اما داداش من بابدبختی منو با ماشین بابام یه جا میرسوند میگفت مردم فکر میکنن دوست دخترمی ابروم‌میره 😠 حالا خیلیم شبیه همیم فقط من رژ میزدم😁

مامانتو پا میش بذاره خیلی بهتره.یه موقع که میدونه خونش نیس بیرونه بهش زنگ بزنه بگو بیا خونه کارت دارم بعد باهاش صحبت کنه 

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...