2777
2789

چشم رو هم نزاشتم 

دارم میمیرم 😔💔 اسن ویروس جدیده رو گرفتم

تب و لذز، بدن درد ، سر درد ، بی حالی ،ضعف ، حالت تهوع

واییی طاقت نمیارم کاش زود صبح بشه 

چی بخورم زود خوب بشم ؟؟؟؟ چقدر طول میکشه خوب شم؟؟,

تب بدنم پایین نمیاد هرچی استو مینوفن خوردم 

دوش اب ولرم رو ب سردم رفتم 

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو دکتر شاید لازم داروی قوی تر بگیری

کاش بتونی آش و سوپ و مایعات بخوری 

فقط شیر نخور که تب میاره

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

عزیزم ی چند روزی تبش طول میکشه مایعات بخور خوب میشی

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
منم حالم بده خیلی گلو درد و ضعف و سردرد حس تب،تازه دخترمم حس میکنم مریض شده و بیداره یکی نیس ب دادمو ...

نه نرفتم کاش زود صبح بشه وایی خدایا کمکم کننن

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

باید بری دکتر ، استامینوفن تزریقی بگیری. باز هم دارو بات میده

امپول یا سرم ؟؟!

منم حالم بده خیلی گلو درد و ضعف و سردرد حس تب،تازه دخترمم حس میکنم مریض شده و بیداره یکی نیس ب دادمو ...

هم شما هم اسی 

حتما برید عکس ریه بگیرید

دور از جونتون دور از جونتون

همسایه 

تو کانادا فوت کرده 

چون اصلا نفهمیدن ریه اش درگیره ریه اش آب اورده بوده از کرونا همین دو سه روز پیش فوت کرده

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
سرم

هوا روشن شه میرم بیمارستان وای حالم خوب نیست 

وای میترسم

نگفتم بترسی گفتم که پیگیر باشی اون سنش بالا بود 

حتما مایعات بخور و دیفن هیدرامین 

حتما به دکتر بگو عکس ریه وتسم بنویسین