2777
2789

برای این کار باید چیکار کنم ؟ برای مثال من هیچ چیزی از فیزیک دهم و یازدهم بلد نیستم 

چیکار کنم تو این تابستون که بتونم جمعشون کنم؟

کلاس های سالیانه دهم و یازدهم برای سال پیش رو ببینم؟  این کار خیلی زمان میبره ولی.

چیکار کنم بنظرتون؟

(امسال میرم ۱۲)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم انسانی بودم از تابستون دوازدهم شروه کردم دهم یازدهم رو خوندم دوازدهم رو هم با ازمون ها میخوندم و ...

میشه بهم بگی چحوری خوندی؟ دهم و یازدهمو

مثلا فیلم دیدی یا درسنامه خوندی و… چیکار کردی؟

میشه بهم بگی چحوری خوندی؟ دهم و یازدهمومثلا فیلم دیدی یا درسنامه خوندی و… چیکار کردی؟

نه فیلم هیچی ندیدم فقط درسنامه و تست و ازمون هارو شرکت می کردم همین.  کتاب تست های خوب مناسب رشتت باید بگیری مثلاً برای انسانی ها چهار سال پیش که من کنکور داشتم میگفتن خیلی سبز و مباشران خوبع