2777
2789
عنوان

کیا تو شیردهی ورزش کردن؟؟؟😢

1891 بازدید | 10 پست

خانما من پسرم ۱سالو ۱۳روزشه...

وزن قبل از بارداریم ۵۸بوده...الان ۸۰کیلو ام😭😭😭

غذامو کم کردم...اما دوس دارم مثل سابق برم بدوَم...

میگن شیر اسیدی میشه و ضرر داره...

خب اگه بچه شیر اسیدی بخوره چی میشه؟؟؟😣

*بامداد خمار* گروهآبی    وزن اولیه ۶۶  وزن هدف اول ۶۴ ....هدف دوم ۶۲...هدف نهایی ۶۰  

وای من از روزی که زایمان مردم از وزن قبل بارداریم هم کمتر شدم چون شیر میدم لاغر شدم😑

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
وای من از روزی که زایمان مردم از وزن قبل بارداریم هم کمتر شدم چون شیر میدم لاغر شدم😑

من کاملا برعکس...روزبه روز هی چاقالوتر میشم😞😞

همشم شیر خودمو دادم به بچم...شیرخشک اصلاااااا ندادم

دریغ از ی گرم کاهش وزن😢

*بامداد خمار* گروهآبی    وزن اولیه ۶۶  وزن هدف اول ۶۴ ....هدف دوم ۶۲...هدف نهایی ۶۰  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من کاملا برعکس...روزبه روز هی چاقالوتر میشم😞😞 همشم شیر خودمو دادم به بچم...شیرخشک اصلاااااا ندادم ...

چرا نکنه شرینی جات زیاد میخوری

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

فکر میکنم ورزشم اثری رو شیر نذاره چطور قدیمیا این همه کار میکردن بازم مثل ورزشه بدبختا بچه هم شیر میدادن چیزی نمیشد که

من کاملا برعکس...روزبه روز هی چاقالوتر میشم😞😞 همشم شیر خودمو دادم به بچم...شیرخشک اصلاااااا ندادم ...

عزیزم این حرفا چیه که گوش میدی 

من خودم زمانی که زایمان کردم 83 کیلو بودم الان بعد از 3 ماه شدم 65 .بعد از 2 هفته از زایمانم ورزشو شرو کردم .یه روز درمیون ورزش کن

اول بیست دقیقه بدنتو با ورزشای هوازی گرم کن بعدم حرکت های مخصوص شکم و پهلو رو انجام بده که خوش فرم بشی .میوه و لبنیات زیاد بخور عوضش غذاهای چرب کمتر بخور .ب بچتم شیر بده زودی لاغر میشی .هیچ ضرریم برا بچه نداره 

و خدایی که به شدت کافیست....

عزیزم منم بچم ۱۰ ماهشه سه ماهه باشگاه میرم مربیم گفت حین ورزش زیاد آب بخور تا اسید لاکتیک بدنت زودتر دفع بشه و مزه شیرت عوض نشه.... ولی روزایی که خیلی ورزش میکنم بعدش به طرز مشهودی شیرم کمتر میشه واسه همین دو روز در هفته بیشتر باشگاه نمیرم

عزیزم این حرفا چیه که گوش میدی  من خودم زمانی که زایمان کردم 83 کیلو بودم الان بعد از 3 ماه شد ...

یعنی اگه برم دو مشکلی پیش نمیاد؟؟

آخه من فقط با دو زود لاغر میشم😢