2777
2789
عنوان

توردخدابه دادم برسید

876 بازدید | 80 پست

خانما من شوهرم معلم دیگه می دونیدکه کل تابستون وعید و........همه اش خونه است سالی که گذشت هم فقط سه رو درهفته کلاس گرفت به این بهانه که خالی داشته باشمداگرخصوصی بهم خوردبتونم برم بچه هامن خیییییلییییی صبورم ولی دیگه بریدم به شدت برونگراست ودائم بابچه هام کل کل می کنه بچه هاروعصبی وپرخاشگر کرده من‌ همیشه سعی می کنم جلوی بچه هاطرفداری شو کنم ولی آتیش می گیرم وقتی سرهرچیزکوچیکی بدترین توهین ها وبشون می کنه ومتاسفانه الان پدربزرگم که ۹ سالش هست بهش برمی گرده ومن هرچی هشدارمیدم که نتیجه ی رفتادخودته بدترازمن طلبکارمیشه توروخداکمکم کنیدمن خیلی بی عرضه ام چندروزپیش بهش گفتم بایدهای صبح بری کتابخونه هرموقع کارت بالپ تاپ تموم شده‌ای کلا روزهابروانجا به کارهات برس ولی سرحرفم‌نموندم واونم نه جدی می گیره نه انجام میده خواهش می کنم بهم راهکاربدیدواینکه خاک برسرم باانتخابم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم یا مدت بهش حس مردانه بده. از خوبی درآمد بالا بگو بره اسنپی ، مغازه ی بزنه می‌دونم چی میگین چون ...

گفتم‌که خودم صبور ودرونگراهستم بچه هامو داره داغون می کنه نمی تونم ببینم می تونی بگی چطوری محکم با شم بیرونش کنم حداقل روزهای بیشتری کلاس بگیره فکرکن دوباره میخوادهفته ای سه روزبگیره بقیه اش خونه الودگی وسرمای هوا وعیدو......پنج شنبه جمعه و.....همه رودخونه باشه خدایاخودت به حق این اذان کمکم کن 

بلهقبلا می‌گفت قبول بشم ال میکنم بله میکنم الان یک دم تو گوشی با یسری پسر بچه در حال چت انگار نه انگ ...

برای منم مداااام توگوشی حتی پشت فرمون دیگه خودت متوجه شوچقدر اوضاعش خرابه

به خدا سعی می کنم ولی شوهرم متاسفانه هیچ درکی ازتربیت بچه نداره

پدر منم همیشه اینجوری بود اخرش کار به جایی رسید که توی ۲۵ سالگی خونم رو جدا کردم ابس که باهم دعکا کردیم هردوتامون پیر شدیم حتی سر کنترل تلوزیونم دعوا میکردیم و خیلی از هم دور شدیم بخاطر همین دعواها

پدر منم همیشه اینجوری بود اخرش کار به جایی رسید که توی ۲۵ سالگی خونم رو جدا کردم ابس که باهم دعکا کر ...

بله درست میگید متاسفانه شوهرمنم همینه و خودم میگم بچه هام حق دارن یکم بزرگ بشن نخوان تواین خونه بمونن ولی پس من چی من که جونمو براشون میدم شما مادرتون روچطورتونستین تنهابزارین؟؟؟؟