2777
2789
عنوان

هزینه پیش دبستانی شده چهل و پنج میلیون

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 41 پست
چه جالب عزیزم من بچه ندارم هنوز تو مشهد هم هستم که شهر مذهبی اما تاحالا نشنیده بودم برای همونم برام ...

اگه مشهدی راجع به مدرسه مبارکه الزهرا تحقیق کن چون منم هستم 

ولی به هرحال مهمه تو بچگی کجا بزرگ بشن ک وقتی وارد جامعه شدن خوب و بد رو تشخیص بدن

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩
پیش یک رو چندسالگی میرن؟پیش دو رو چند سالگی میرن؟

پیش ۱ چهارسالو نیم پنج

پیش ۲ شش تا هفت 

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه جالب عزیزم من بچه ندارم هنوز تو مشهد هم هستم که شهر مذهبی اما تاحالا نشنیده بودم برای همونم برام ...

من امسال جاهای مختلفی رفتم 

پیش دبستانی مجازا ک دختر پسر باهم بودن تا ۳۵ بود هزینش 

ولی من دخترمو مدرسه ثبت نام کردم گ فقط دختدانه باسه 

البته بخاطر مذهب نه 

پسرا معمولا زورگو هستن گاهی از کلمات خصوصی شون استفاده میکنن 

دختر منم خیلی آرومه ترسیدم پسرا سر ب سرش بزارن سا اذیت کنن

حتما انشالله موفق باشند بچه های گلت

ممنونم عزیزم

دعا کن یا یه جای خوب دیگ پیدا کنم یا پول همینجا جور بشه غصه‌م شده 

من امسال جاهای مختلفی رفتم پیش دبستانی مجازا ک دختر پسر باهم بودن تا ۳۵ بود هزینش ولی من دخترمو مدرس ...

بهترین کار رو کردی مثلما انتخاب مهد خیلی مهم برای بچه ها منم مذهبی نیستم اما تصمیمات درست دلمم میخواد اگه بچه داشتم مهدی بره که بهش خوش بگذره و راستش از دید تو ندیده بودم

شاید قبول کنند قسطی

قبول که میکنن 

ماهی ۲۰ تومن 

میدونی اگه یدونه بود راحت تر بود

به شوهرم گفتم فوقش دخترمو میذارم

پسرمو چون پیش یک زیاد واجب نیست دوتا کلاس خیلی خوب ثبت نام میکنمش

قبول که میکنن ماهی ۲۰ تومن میدونی اگه یدونه بود راحت تر بودبه شوهرم گفتم فوقش دخترمو میذارمپسرمو چون ...

اره راستی الان تاپیک لاغریت دیدم منم تو خونه 14کیلو کم کردم البته مجدد شیطون شدم میخورم 😂 یک کیلو برگشته اما از فردا میخوام مجدد پرقدرت شروع کنم

خیلی خوب میگیره 

نمیدونم کدوم شهری

منطقه ۱۲ تهران مدرسه‌ای رو میشناسم نزدیک ۹۰ تومنه پیش‌دبستانی‌ش

البته همه وسایل و کیف و لباس فرم و تغذیه هم مدرسه میده

محبوبِ‌من! عاشق‌هانمی‌میرند! همین‌که‌عاشق‌می‌شوند،مرگ‌خودکشی‌می‌کند...     ممنون میشم درباره سرطان سینه اطلاعاتی دارید ازم دریغ نکنید.♡