lmahsan مدیر عضویت: 1403/09/21 تعداد پست: 885 عنوان حس ششمیییییی | مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 43 پست هر چی راجبم حس میکنی بگو 1404/04/27 | 02:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
arcy عضویت: 1403/07/29 تعداد پست: 5644 یه خلا تو زندگیت داریاسترس داریمشکل خانوادگی داریاز خوبیت سو استفاده میشهاسمت الف یا ی یا د یا م دار ... چندروز دیگه پیام میده؟ رابطمون اوکی میشه؟
دخترخانوم_ناراحت عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 351 نارنجی عزیزم میشه به من بگی م ممکنه در اینده از من خوشش بیاد؟
lmahsan مدیر استارتر عضویت: 1403/09/21 تعداد پست: 885 جدایی داشتین از هم ؟بهونه میاره؟ اره جدایی داشتیم یه مدتاره ولی الان کلا هر چند بار خواستم بهم بزنم اجازه نمیذه و میگه صبر کن تا پاییز
دنا_ عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 8649 اره جدایی داشتیم یه مدتاره ولی الان کلا هر چند بار خواستم بهم بزنم اجازه نمیذه و میگه صبر کن تا پایی ... این آقا از قهر و آشتی خوشش میاد باسنش رو هم جمع نمیکنه کار کنه بگو تا زمانی کع شرایط خواستگاری نداریبا من در ارتباط نباش اسمش مذهبی یا نه ؟ یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘
lmahsan مدیر استارتر عضویت: 1403/09/21 تعداد پست: 885 این آقا از قهر و آشتی خوشش میاد باسنش رو هم جمع نمیکنه کار کنه بگو تا زمانی کع شرایط خواستگاری نداری ... عزیزم اتفاقا اشناس خبر دارم خیلی درگیر کاره همش کار ینیاره اسمشم مذهبیه زیاد باعم در ارتباط نیستیم چند وقت یه بار زنگ میزنه حالمو میپرسه
دنا_ عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 8649 عزیزم اتفاقا اشناس خبر دارم خیلی درگیر کاره همش کار ینیاره اسمشم مذهبیه زیاد باعم در ارتباط نیستیم چ ... نه گلم آنچنان هم درگیر نیست صبر کن تا اگه امد اون وقت فکر کن یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘
arcy عضویت: 1403/07/29 تعداد پست: 5644 این آقا از قهر و آشتی خوشش میاد باسنش رو هم جمع نمیکنه کار کنه بگو تا زمانی کع شرایط خواستگاری نداری ... چندروز دیگه پیام میده؟ رابطه مون اوکی میشه؟
نسیمخنک عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 3002 این آقا از قهر و آشتی خوشش میاد باسنش رو هم جمع نمیکنه کار کنه بگو تا زمانی کع شرایط خواستگاری نداری ... نامزد سابقم در چه حاله؟پشیمون شده هیچی؟
lmahsan مدیر استارتر عضویت: 1403/09/21 تعداد پست: 885 نه گلم آنچنان هم درگیر نیست صبر کن تا اگه امد اون وقت فکر کن عزیزم ب نطرت ینی با دختر دیگه ایم در ارتباطه
دنا_ عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 8649 عزیزم ب نطرت ینی با دختر دیگه ایم در ارتباطه بله نظرم که نیست وقتی اسم جفت تون رو گفتم یعنی یچیز دارم می بینم یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘
lmahsan مدیر استارتر عضویت: 1403/09/21 تعداد پست: 885 بله نظرم که نیست وقتی اسم جفت تون رو گفتم یعنی یچیز دارم می بینم میشه تو روخدا هر چی میبینی بگیاگه با این نباشه ازدواجم پس باکی
دنا_ عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 8649 میشه تو روخدا هر چی میبینی بگیاگه با این نباشه ازدواجم پس باکی یجور حرف میزنی انگار قحطی پسرهیا سنت بالاسصبر کن تا دو سال آینده یه کیس خوب بهتون معرفی میشه سنتی یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘
دنا_ عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 8649 میشه خواهشا منم بگی امشب با دختر دیگ ای بیرون بوده ایتوریش برا منه ؟؟؟کی میبینمش ؟؟ حقیقتا من از این سوال های بچه سال گونه بدم میاد یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘
lmahsan مدیر استارتر عضویت: 1403/09/21 تعداد پست: 885 یجور حرف میزنی انگار قحطی پسرهیا سنت بالاسصبر کن تا دو سال آینده یه کیس خوب بهتون معرفی میشه سنتی نه عزیزم اخه من دوسش دارم خیلی 🥺
lmahsan مدیر استارتر عضویت: 1403/09/21 تعداد پست: 885 حقیقتا من از این سوال های بچه سال گونه بدم میاد فامیلیه و دیگه همه در جریانش هستن