بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کسایی که نماز میخونن نهایتااا ۱۵۰ میلیون حتی ۱۰۰ میلیون نفرم شاید
به نظر خودت منطقییه؟
ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂تو زادهای از جنس درد ولی سرشار از امید💕 به قول شاعر ( اهل هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ..! )..در تلاش داشتن زندگی خوب، حال خوب🦋همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍
شریعت داریم ما ها شریعت مون هم میگ تو مسلمونی بایدها و نبایدها داری باید راه درستی پاکی ها بری همراه خدات باشی نه همراه ابلیس وسوسه هاش
کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان و میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.
خب نماز از همشون مهمتر هست چون با نماز خوندن به یاد خدا هستیم و از خدا اون چیزی رو که میخواییم با نماز خواندن میطلبیم خدا منتظر ماست که با نماز خواندن عبادتش کنیم برای همون میگم نماز خیلی مهمه
جهنم وای برا ان روز که اتشی از ان ها برمی افروزد که از درون انها و اعمال خو انان است
حدودا یه همچین چیزی بود که خود گناه ادم رو می سوزونه شاید.........بی خیال نترس رفتی تلفن کن دزدکی برا شما اب سرد میارم😂
میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس