2777
2789
عنوان

تا حالا دیدین کسی با نامزدش رابطه

609 بازدید | 57 پست

رابطه ج داشته باشه و به ازدواج ختم بشه؟

بچه ها لطفا حمله نکنید سوالم بی طرفانست می‌خوام بدونم شرایط جامعه الان چطوریه و ربطی به اعتقادات خودم نداره

الان رابطه قبل از ازدواج اوکیه؟ تو اطرافیان کسی رو دیدین رابطه داشته باشن و پشیمون نشده باشه؟

یکی از دوستام رابطه خیلی داره ۳ ساله با همن پارتنرش ازش رابطه می‌خواد( نه کامل) حالا مردده که چی کار کنه

از یه طرف آقاعه هی سعی می‌کرد خودشو کنترل کنه این همه مدت اما مدام عصبی و اینا می‌شد تازه زبون باز کرده که آقا من فشار جنسی رومه باعث می‌شه اخلاقم تغییر کنه

الان دوستم پیشم نشسته نظراتتون و می‌خونه هر دو شونم رابطشون جدیه اما شرایط ازدواج و الان ندارن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نچ....

فشار روشه ازدواج کنه.

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨                                                                           من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

خیلیییی کمه من دوستم قبل ازدواج با شوهرش رابطه داشت الانم ۱۲ ساله ازدواج کردن خوبن باهم و پشیمون نیستن

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

من چند بار  با اون آقا رو در رو شدم

به ظاهر که چیزی بدی ازش به چشمم نخورد

حالا دوستمم داره ویژگیاشو می‌گه که:

سر به زیره به هیچکس نگاه نمی‌کنه و متعهده و کلا سمت چیز دیگه ای نمی‌ره