2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره .

همین شفام .

کلی ادم هم دعا کردن . حتی نایب الزیاره شدن .‌دعا خوندن .

نه تنها صدای منو . بلکه صدای هیچکس رو درمورد من .....!  :( 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

اره .همین شفام .کلی ادم هم دعا کردن . حتی نایب الزیاره شدن .‌دعا خوندن .نه تنها صدای منو . بلکه صدای ...

خدا انشاءالله سلامتی کامل بهت بده 🤲🏼

برای خوشبختیم صلوات میفرستید🥹🙏خیر ببینید 🤲
منم حس میکنم دیگه به آخر خط رسیدم یک مشکل بزرگ نیست بلکه چندتا مشکل دارم که هر چی خدا خدا میکنم نمیش ...

انشاءالله همه مشکلاتت حل بشه و دلت شاد بشه🤲🏼

برای خوشبختیم صلوات میفرستید🥹🙏خیر ببینید 🤲

چند ماهه تو همون فازم... منتهی گاهی فکر میکنم خدا که خدایی خودش رو میکنه، شاید من پشت به نور وایستادم و تو سایه خودم گم شدم و نمی تونم خدا رو ببینم.. البته اینم بگم تو این مشکلات واقعا رشد کردم، خیلی پخته تر و فهمیده تر شدم