2821
2789

بچه ها لطفا اگه روش سنتی میدونید بگید خواهرم باید شیرش زود خشک شه دارو هم نباید مصرف کنه چون خونریزی شدید داره و خطرناکه 

ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت   جایت همیشه در دل من درد می کند 💔    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

با ی سوتین خیلی محکم ببنده ب سینه هاش و اخرشب که بچه خوابه بچه شیرشو از سینه خالی کنه دو یاسه شب دی ...

عزیزم بچه ای وجود نداره دیگه فوت شده .😓.. غیر این راهی هست 

الهی چرا فوت شد ؟خوب باید دارو استفاده کنه.منم خواهرم باردار بود اول نه ماه بچش توی شکمش فوت شددکترب ...

موقع زایمان بچه خفه شد متاسفانه .. چون خونریزی خیلی شدیدی داشته سر زایمان و تقریبا تو کما بود چند روز دکترش اجازه استفاده از هیچ دارویی برای خشک شدن شیر رو نمیده

موقع زایمان بچه خفه شد متاسفانه .. چون خونریزی خیلی شدیدی داشته سر زایمان و تقریبا تو کما بود چند رو ...

عزیزم خدابهش صبر بده خیلی سخته مراقبش باشید.خواهرمن روزی دو بارشیرسینسو میدوشید .بازم بادکترش صحبت کنید بالاخره باید راهی باشه اذیت میشه خواهرت

عزیزم خدابهش صبر بده خیلی سخته مراقبش باشید.خواهرمن روزی دو بارشیرسینسو میدوشید .بازم بادکترش صحبت ک ...

میگن دوشیدن شیر باعث افزایش ش میشه که بیشتر تولید میشه 

بچه ش فوت شده برای همین باید شیرش خشک شه 😭

اصلا به سینه دست نزنه بعد یک هفته خودش خشک شده اینکه آب سرد بزنه شیر زیاد میشه فقط اگه خیلی اذیتم شد زیر دوش یکمی ازش خالی کنه همرو خالی نکنه چون دوباره شیر تولید میشه

• مریم گلی
  • نعنا
  • گیاه پنج انگشت
  • جعفری
  • گل یاسمن
  • کلم: برگ‌های کلم در طولانی مدت می‌تواند تولید شیر را مهار کند، برگ‌های یک کلم سبز را جدا نموده و بشویید. برگ را در یک ظرف بگذارید و ظرف را در یخچال بگذارید تا خنک شود. قبل از گذاشتن سوتین، برگ کلم را روی پستان قرار دهید.

قلب شکسته ترمیم نمیشه کی گفته خوب میشه من الان سال هاست قلبم درد می‌کنه ناراحتم از زمانی که سه سالم بود بغض دارم تا امروز خدا      خدایا قلبم شکسته🤺💔            می‌دونی چیه :«من مزه خوشی نچشیدم،نه حس کردم،نه فهمیدم».      خداااااااایا این همه از عمرم گذشت بسم نیست کجایی می‌دونم که می‌شنوی ولی بدون صبر من حدی داره نزار این رشته ضعیف ارتباطی من تو پاره بشه آخه که اگه پاره شد من به کی پناه ببرم خدایا    خدایا آرزوم این که دوباره برم🧳✈️ کربلا آخ که نمیدونی چه صفایی داره     خدایا صاحب مسکنم💒 کنی خستم از اجاره نشینی.  خدایا یعنی میشه یک روز بیام روبه درگاهت بشینم بگم دیدی منم خوشبخت شدم ،منم به آرزوهای ریز و درشتم رسیدم اره میشه 🥰.  خدایا مراقب دوتا فرشته کوچولوی قشنگم باش تو هر لحظه تو هر مرحله از زندگی حافظشون باش       مامان دوتا جوجه فسقلی 

خواهرتون حالش چطوره عزیزم؟

چی بگم عزیزم داغووون به معنای واقعی ... دیگه حتی اشک هم نمی‌ریزه فقط تو اتاق تاریک نشسته و به ی گوشه زل زده گاهی نگرانش میشم دور از جونش نکنه سکته کرده میرم دستشو میگیرم باهاش حرف میزنم ...جگرم کبابه براش .. کاش حداقل گریه کنه خالی شه 

چی بگم عزیزم داغووون به معنای واقعی ... دیگه حتی اشک هم نمی‌ریزه فقط تو اتاق تاریک نشسته و به ی گوشه ...

اصلاتنهاش نزارین اجازه ندین تنها باشه همیشه کنارش باشین سرگرمش کنید بیرون ببریدش انشالله خدا بهش صبر بده که بتونه بپذیره این اتفاق تلخ رو .بچه ی اولش بود؟

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز