2777
2789

الان راضی هستید؟که اون همه بحران مالی تحمل کردید  اوایل زندگی و پابه پاش همراهش بودید یا پشیمونید که ارزش نداشت؟

به نظرتون ارزششو داره ؟

ارزوی من خوشحالی توست!تویی که اینجا هستی و تویی که این متن را میخوانی♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زندگی هر کس متفاوته یکی راضیه یکی ناراضی

میدونید اخه خیانت تو مردا خیلی زیاد شده ادم پیش خودش میگه اگه درکش کنم فردا وضعش خوب شه بره با یکی دیگه چی

بله راضی بودم هم زمان دوستی هم ازدواجمون 

تلاش برای زندگی مشترکم رو همیشه دوست دارم 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

من بودم همه جوره ولی عین سگ پشیمونم نه برا پول برای اینکه قدر نمیفهمن

واقعا منم همین فکرو میکنم واسه همین میگم اگه قدر ندونه چی؟

تمیدونم الان تو بحرانم و بشدت تحت فشار

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

هیچ کس بد وخوب مطلق نیست من روزایی داشتم که میگفتم فرداش طلاق میگیرم ولی موندم و تحمل کردم فکر میکنم همه زندگیا بالا و پایین داره روزای خوب روزای بد بستگی به تحمل هر کسیه که بگه آره ارزشش رو داشت یا نداشت

اره همسرم ثابت کرده که قدر دان و لیاقت درک کردن و محبت رو داره

خداروشکر ادم میشنوه این چیزارو باز خیالش راحت میشه البته بستگی به ادمش داره♥️