2777
2789
خب الان میدونی چقدر مثلا قاتلا اعدام میشند که وجودشون و زنده بودنشون خطرناکهکشته شدن ترامپ و امثال ا ...

اونا توسط قاضی محکوم میشن

ولی اگر همه انسانها قاضی بشن و خودشون حکم صادر کنن و انجام بدن سنگ رو سنگ بند نمیشه ها

فکر کن خانواده هر کسی که به قتل رسیده یا بهش تجاوز شده همه  بلند بشن، قاتل و متجاوز رو سر ببرن  ببین چی میشه دنیا وحشتناک میشه.

تصور کن هرکلاه  بردار، قاتل، متجاوز، کسی که مال یتیم خورده، زنا کرده، با دروغ یه خانواده ای رو از هم پاشیده و نابود کرده همه خودشون دست به کار بشن برای مجازات این دسته افراد در جامعه.

نامــــت جــــاویــد ای وطــن، صبـــح امیــــد ای وطــــــــن/ جلــــوه کــــن در آسمـــان، همچـــو مهـــر جــــاودان * وطــن ای هـــستیِ من، شــور و ســرمــستیِ مــن/ جلـــوه کــن در آسمـــــان، همچـــو مهــــرِ جـــاودان* بشـــنو ســوزِ ســوخنم،   که هـــم آوازِ تــو منــم/ همــــهٔ جــان و تنـــم، وطنــــم، وطنــــــم، وطنــــــــم، وطنـــــــــــــــم*                                                          در این خاک زرخیز ایران زمین، نبودند جز مردمی پاک دین*         همه دینشان مردی و داد بود، و ز آن کشور آزاد و آباد بود*        چو مهر و وفا بود خود کیششان، گنه بود آزار کس پیششان*        همه بنده ناب یزدان پاک، همه دل پر از مهر این آب و خاک* بزرگی به مردی و فرهنگ بود، گدایی در این بوم و بر ننگ بود*    کجا رفت آن دانش و هوش ما... که شد مهر میهن فراموش ما*          به یزدان که گر ما خرد داشتیم، کجا این سر انجام بد داشتیم*

الان امام حسین و حضرت علی ام بلاتشبیه بلاتشبیه به ما تو جنگ آدمای بدو می‌کشتند ولی نمیشه گفت دستاشون ...

بگذریم گلم 

نامــــت جــــاویــد ای وطــن، صبـــح امیــــد ای وطــــــــن/ جلــــوه کــــن در آسمـــان، همچـــو مهـــر جــــاودان * وطــن ای هـــستیِ من، شــور و ســرمــستیِ مــن/ جلـــوه کــن در آسمـــــان، همچـــو مهــــرِ جـــاودان* بشـــنو ســوزِ ســوخنم،   که هـــم آوازِ تــو منــم/ همــــهٔ جــان و تنـــم، وطنــــم، وطنــــــم، وطنــــــــم، وطنـــــــــــــــم*                                                          در این خاک زرخیز ایران زمین، نبودند جز مردمی پاک دین*         همه دینشان مردی و داد بود، و ز آن کشور آزاد و آباد بود*        چو مهر و وفا بود خود کیششان، گنه بود آزار کس پیششان*        همه بنده ناب یزدان پاک، همه دل پر از مهر این آب و خاک* بزرگی به مردی و فرهنگ بود، گدایی در این بوم و بر ننگ بود*    کجا رفت آن دانش و هوش ما... که شد مهر میهن فراموش ما*          به یزدان که گر ما خرد داشتیم، کجا این سر انجام بد داشتیم*

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا توسط قاضی محکوم میشنولی اگر همه انسانها قاضی بشن و خودشون حکم صادر کنن و انجام بدن سنگ رو سنگ ب ...

اونو میدونم. ولی ما اگه دنیا دستمون بود این کار بزرگ میکردیم چون میدونیم تمام قاضی ها حکم اعدام اینا را صادر می‌کنند و حتی تمام فرمانده ها

وقتی یه شرایطی باشه که فقط قدرت دست من باشه و وقتی میتونم از لحاظ شرعی درسته و خدمت به تمام مظلومان حتما این کارو میکنم. 

اگه شرایطی بود که دولت بگیرتشون آره ولی وقتی شرایطی پیش میاد که فقط من میتونم و یه روز فرصت دارم چرا نکنم

اتفاقا سرشونم میذاشتم بالای گنبد اهنینشون عبرت بشه برای همه کسانی که می‌خواند مثل اونا بشند. 

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت
اونو میدونم. ولی ما اگه دنیا دستمون بود این کار بزرگ میکردیم چون میدونیم تمام قاضی ها حکم اعدام اینا ...

نه من نمیتونم سر کسی رو ببرم  یا کسی رو مثله کنم حالا هر کی میخواد باشه ولی من به شخصه نمیتونم در حرف همه چیز راحت و شدنیه ولی در عمل فکر نمیکنم از هر کسی بر بیاد

اسرائیل رو نابود میکردمکشور قشنگم و کشور فلسطین رو بهشت میکردمخونواده امو میبردم توو بهترین کاخ کشور ...

چ نظره متفاوتی

لطفا منو با هـ๛ولــآی سایت اشتباه نگیر،،،فاصله تو🚫حفظ کن آسیب نبینی🔚تمام

چرا متفاوت؟

چون ابرازه احساساتی فراتر بوداز خودت،مقیاس زندگی ت،هم برای خودت هم خانواده ت هموطنات حتی آدمهایی ک قربانی قدرت طلبی شدن فراتر از سرزمین خودت رو خطاب قرار دادی☘️عالی بود 

لطفا منو با هـ๛ولــآی سایت اشتباه نگیر،،،فاصله تو🚫حفظ کن آسیب نبینی🔚تمام