2777
2789

۲۷ سالشه 

تک فرزنده 

پدر مادر تحصیل کرده و بسیار با اخلاق و مهربون و اصیلی داره ایشون  

از لحاظ فرهنگی و اخلاق و کردار هم تا اینجا ویژگی منفی‌ای من ندیدم و هر چی دیدم احترام و خوش مشربی بوده 

پزشکه (تازه عمومی رو تموم کرده قصد داره برای تخصص بخونه) توی کار زیباییه در حال حاضر 

خونه داره توی منطقه پونک تهران و یه ماشین هم قیمت ۲۰۷ حدودا 

یه موردی که یه خورده اذیتم میکنه اینه که صبح تا شب اکثر روزا کتابخونه هست ایشون چون داره برای تخصص میخونه و از طرفی پیگیر ازدواج و خواستگاری 

یکم نگرانم که خب تو این بلبشوی درس خوندن و امتحان میتونه مدیریت کنه ازدواجو؟ 

و موردم دوم هم اینکه ایشون خانواده اوپن مایند تری داره نسبت به خانواده من 

از لحاظ فرهنگ خانوادگی خانواده من مذهبی تر و متعصب ترن 

ولی خشک و بی انعطاف هم نیستن پدر مادرم 

به نظرتون مشکلی ایجاد میکنه این مورد؟

نظرتون چیه؟ 

ممنون میشم هر نکته یا راهنمایی و نقدی دارین بگین 

اینجا میگم چون مشورت لازمم 

لطفا اون عزیزان کارآگاه گجت حمله نکنن که فیکی و فلان 

واقعیم و هم‌صحبتی لازم دارم صرفا 😶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین اولین مورد که مقطعی 

شما تا دوران اشناییتون تموم بشه و جدی بشید احتمالا مشغله درسیش کم بشه  

مسئله دینی هم اگه خانواده خودت ینی پدر مادر. خواهر برادرت اون انعطاف و دارن و میتونن با پسر سازش داشته باشن اوکی

الان من خودم یکی از دایی هام مذهبی ولی من زمانی بخوام ازدواج کنم اصلا مذهبی نمیپسندم 

در مورد تفاوت عقیده، اگر یه کم فرق دارین اوکیه، ولی اگر در دو جهت مختلف هستین یه کم سخت میشه.

در مورد صبح تا شب درس خوندن، بالاخره باید سختی تحمل کنی تا زندگی پیشرفت کنه

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

زندگس با پزشک خالی از چالش نیست یا همش درس یا سرکار البته خصوصیات اخلاقی خاصی دارن البته اونهایی که اطرافم دیدم چندان زندگی جالبی ندارن بخاطر این عرف اجتماعی ایران که خیلی بها میده به پزشک ومتخصص یه حالت غرور دارن وحس میکنن همه باید بهشون تعظیم کنن

ببین اولین مورد که مقطعی شما تا دوران اشناییتون تموم بشه و جدی بشید احتمالا مشغله درسیش کم بشه مسئل ...

منم مذهبی خیلی خشک و متعصب اصلا نمیپسندم 

من و این آقا از لحاظ اعتقادی و طرز فکری نزدیکیم ولی خانواده‌هامون طبق چیزی که من بررسی کردم تا اینجا شبیه نیستن زیاد ولی خانواده من منعطفن 

🤣باورت میشه نگرانم مثلا ازدواج کنیم توی عروسیم خاندان ما با چادر چاقدور بشینن خاندان اونا بزن و بکوب و ازاد🤣🤣🤣

منم مذهبی خیلی خشک و متعصب اصلا نمیپسندم من و این آقا از لحاظ اعتقادی و طرز فکری نزدیکیم ولی خانواده ...

خب اونو باید توافق کنید قطعا عروسی سوا قرار نیست با چادر بشینید