2777
2789

سلام ، ارائه شفاهی و بحث گروهی موضوع ها متفاوته سعی کنین تمرین کنین ، ارائه شفاهی سعی کنین خوب مطالب رو حفظ کنین و زیاد از رو نخونین ممکنه بعد ارائه ازتون سوال بپرسن از متنی که دادن بهتون ، بحث گروهی هم فعال باشین ساعت هم همراه خودتون ببیرین ، آزمون روانشناختی هم سوال هاش تله داره حواستون باشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم

دیشب بهم گفتید تجربه مصاحبمو بگم

امیدوارم کمک کننده باشه

پنج شیش ساعت طول می‌کشه

اولش رفتیم چندتا برگه دادن پر کردیم بعد نشستیم تا گروه بندی کنن

اولش رفتیم مدارک رو تحویل دادیم،منظورم مثلا کسی حکم قهرمانی داشتو اینا

بعدش رفتیم آزمون روان شناختی دادیم سعی کن سوالا رو بر اساس واقعیت بزنی چون ممکنه یه سوال دو بار تکرار شه

بعدش رفتیم ارائه شفاهی،بحث درباره اطفاء حریق بود سه تا شرکت بود اونی که ویژگی هاش بهتر بود رو باید انتخاب میکردیم

تو ارائه شفاهی فقط خودتی و یک نظاره گر که تند تند مینویسه

بعدم رفتیم بحث گروهی که راجب کنکور بود مقایسه کنکور و امتحانات نهایی راه حلمون برا بهتر شدنشون چیه

نمیدونم مصاحبتو رفتی یا نه ولی اگه نرفتی سعی کن رو فن بیانت کار کنی فن بیان خیلی مهمه

ان شاءالله موفق باشی دوست عزیز🌺

سلام عزیزمدیشب بهم گفتید تجربه مصاحبمو بگمامیدوارم کمک کننده باشهپنج شیش ساعت طول می‌کشهاولش رفتیم چ ...

سلام خوبی 

شرمنده من چن تا سوال دارم شما چجوری ارائه دادی؟

ساختار نوشتن خلاصه نویسیت چجوری بود ؟

از تابلو استفاده کردی؟

ارائه خیلی سخته؟🥲

سلام ، ارائه شفاهی و بحث گروهی موضوع ها متفاوته سعی کنین تمرین کنین ، ارائه شفاهی سعی کنین خوب مطالب ...

سلام عزیزم 

بنظرم برا بحث گروهی چند تا سخن از رهبر یا ائهه حتما یاد داشته باش اشاره کن 

زیاد سخت نیست فقط اعتماد به نفس داشته باش 🌱 

سلام عزیزم بنظرم برا بحث گروهی چند تا سخن از رهبر یا ائهه حتما یاد داشته باش اشاره کن زیاد سخت نیست ...

سلام 

شرمنده‌ میدونید من قصد همین کارو دارم ولی چون موضوعات متفاوته نمیدونم کدوم سخن از رهبر و .. حفظ کنم 

سلام خوبی شرمنده من چن تا سوال دارم شما چجوری ارائه دادی؟ساختار نوشتن خلاصه نویسیت چجوری بود ؟از تاب ...

ممنون شما خوبی:)؟

چیزه پیچیده‌ای نیست همون چیزایی که میخواستم بگم رو تو برگه مینوشتم ولی خوش خط که بتونه بعدا بخونه مصاحبه گرم

نه از تابلو استفاده نکردم مصاحبه گرم سمت تخته بود من رو به روش وایسادم و توضیح دادم

نه سخت نیست فقط دستپاچه نشو و ارامش داشته باش

سلام شرمنده‌ میدونید من قصد همین کارو دارم ولی چون موضوعات متفاوته نمیدونم کدوم سخن از رهبر و .. حفظ ...

نگاه ی اشاره ریز هم کنی اونا برات نمره رو میزارن 

من سال قبل در مورد حجاب حفظ کرده بودم 

ولی بحث گروهی در مورد یک دانش آموز بود که درس نمیخوند کلا نابهنجاری برا مدرسه ایجاد کرده بود 

من اومدم سخن رهبر رو به این موضوع ربط دادم مثلاً اسم حجاب رو نیاوردم ولی گفتم بنا بر سخن رهبر اگر فرزندی یا شخصی از اعضا جامعه کم کاری می‌کنه ما باید با مهر و محبت رفتار کنیم اونم فرزند جامعه محسوب میشه 

زرنگ باش اصلا نترس ، یک جمله عمومی رو حفظ کن همونم بگو 

من قبل از اینکه برم از بچه‌ها دیگه می‌پرسیدم سوالا شما چی بود اونا میگفتن ما قبل اینکه وارد بشیم تمرین می‌کردیم 

نگاه ی اشاره ریز هم کنی اونا برات نمره رو میزارن من سال قبل در مورد حجاب حفظ کرده بودم ولی بحث گروهی ...

وای اره چ خوب ک گفتی مرسی فداتشم خیلی خوب و کامل گفتی خدا ایشالا هر چی میخای بت بده

برا ارائه چیکار کنم 

ساختار خلاصه نویسیم چطوری باشه

وای اره چ خوب ک گفتی مرسی فداتشم خیلی خوب و کامل گفتی خدا ایشالا هر چی میخای بت بدهبرا ارائه چیکار ک ...

قربونت 

برا ارایه تحلیلی چون به ما وقت کم دادن من هر چی نوشته بودم ارایه دادم 

اول اومدم مشکلات رو توضیح دادم 

از من ساختار سه تا نرم افزار بود که باید مقایسه میکردم کدوم بهتره ، اول اونی که مدنطرم بود کامل توضیح دادم فوایدش رو گفتم اون دو تا دیگه ام از نظر فنی گفتم چه مشکلاتی دارن

بعدش اون خانوم ازم سوال پرسید گفت از نظرتو استان ما که امکانات کمتر داره چیکار کنیم  

منم فقط همون نرم افزار که مدنظرم بود بهش توضیح دادم گفتم برا مناطق ما این نرم افزار خوبه ، 

یادت باشه اگر گفت کسی مشکل داره با این موضوع ،تو مخالفت سریع نشون نده بگو که قطعا حرفاشون رو گوش میدم اگر نظر من اشکالی داشت با همفکری بقیه تغییرش میدم این نکته اصلیشه✨

بعد آخرش از مطالبی که گفتی ی جمع بندی کلی بگو 

هیچ استرسی نداشته باش این مرحله تخصصی خیلی آسونه فقط باید قدرت حرف زدن و تسلط کامل داشته باشی 

من خیلی میترسیدم ولی آسون بود 

برا کارا گروهی با بسم الله الرحمن الرحیم شروع کن سعی کن خودت شروع کنی مباحث رو دست بگیر وقت کامل داری 

اگر چیزی به ذهنت نرسید با حرفای بقیه موافقت کن 

بگو منم با حرف دوستمون موافقم 

راستی اونجا شاید بهتون خوراکی بدن حواست باشه خیلی مرتب باشی اگر چیزی زباله موند رو میز جا نذاری 

امیدوارم موفق بشی 🤲🏻😍