2777
2789
عنوان

خیلی میترسم🙂💔

114 بازدید | 13 پست

من از خیانت خیلی میترسم یعنی خیلی دیدم مردا بعد ازدواج خیانت میکنن به زنشون بنظرتون دلیلش چی میتونه باشه؟! خوشحال میشم نظراتتونو بگین

غروب ثابت کرد، پایان هم زیباست :)) 

مردا رو فقط خدا شناخت و بس

بعد بییییییست ساااااال زندگی هشت ماه پیش فهمیدم شوهذم از سال اول زندگیمون در حال خیانت بوده اونم با زنای هرزه. هییییییچ مشکلی هم تو رابطه و زندگی نداشتیم 

یعنی رو سرش قسم میخوردم انقد زن و بچه دوست بود میگفتم خدارو شکر همچین مردی نصیبم شده😮‍💨

مردا رو فقط خدا شناخت و بسبعد بییییییست ساااااال زندگی هشت ماه پیش فهمیدم شوهذم از سال اول زندگیمون ...

بخدا خیلی میترسم

اخه مگه چه مشکلی هست ک میرن با بقیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا خیلی میترسماخه مگه چه مشکلی هست ک میرن با بقیه

سرگرمی با دوستای ناباب باعثش شد خود شوهرم گفت معتاد شده بود . یکبار که طعمش بچشن براشون عادت میشه لذت حرام خیلی میچسبه 

خدا از مرد و زنای هرزه نگذره

سرگرمی با دوستای ناباب باعثش شد خود شوهرم گفت معتاد شده بود . یکبار که طعمش بچشن براشون عادت میشه لذ ...

میدونی ۵۰/۵۰هست نصفش زنا نصفش مردا ولی از این دلم میشکنه ک بقیه زنا چطور ب خودشون اجازه میدن اینجوری کنن

و از این بدتر چرا دختری ک اشپزیش خوبه قیافش هیکلش و... باید بهش خیانت بشه

اگر از همین الان بخوای بترسی ک دیگه هیچ نمیتونی زندگی کنی اینجور رو هرچیزی حساس تر باشی بد تره

اخه خیانت خیلی ادمو میشکنه خیلی ادم خورد میشه

میدونی ۵۰/۵۰هست نصفش زنا نصفش مردا ولی از این دلم میشکنه ک بقیه زنا چطور ب خودشون اجازه میدن اینجوری ...

اصلا ربطی به اشپزی و قد و هیکل نداره ربط به ذات مرد داره 

من از نظر قیافه. هیکل. تحصیلات. خونواده. فرهنگ. از شوهرم خیلی بالاترم شاغلم اهل باشگاه. پیاده روی.نماز.روزه با این که تیپم امروزیه 

اهل  کتاب خوندن و... 

ولی شوهرم دنبال زنای مشروب خور و بی حیا بود با اونا بهش خوش میگذشت چون هرررررر غلطی میتونست بکنه پیششون 

ما خیلی با هم فرق داشتیم

اصلا ربطی به اشپزی و قد و هیکل نداره ربط به ذات مرد داره من از نظر قیافه. هیکل. تحصیلات. خونواده. فر ...

بخدا تو مخم نمیره چراااا خیانت

بخدا اگه بعضی از این زنا انسان باشن اینجوری نمیشه 

بخدا تو مخم نمیره چراااا خیانتبخدا اگه بعضی از این زنا انسان باشن اینجوری نمیشه

اون زنا شغلشون اینه. فرقی نداره مرد جوون باشه پیر باشه با کلاس باشه بی کلاس باشه

شوهرای ما باید تعهد داشته باشن

فکر کن یه سال اخر با یه زن مطلقه ۲۵ ساله دوست شده بود بیست سال ازش کوچیکتر بود کل روز با اون بود انگار اون زنش بود فقط ساعت دوازده میومد خونه میخابید و صبح باز میرفت. کسی که جونش برا بچه هاش میداد انگار بچه نداشت انگار مردی تو زندگیمون نداشتیم بخاطر اون زنه از بچه هاشم گذشت

منم حقش گذاشتم کف دستش. الان خودشه و لباس تنش 

خونه و ماشین و طلاها و حق طلاق و حضانت بچه هام ازش گرفتم چون لیاقت زندگی خوب نداشت