2777
2789
عنوان

حالم از شوهرم بهم میخوره اما

515 بازدید | 15 پست

هر روز و هرشب بهم سکوفت میزنه دقم داده خستم کرده یا از بابام و خانوادم میگه یا از خودم درحالی که همه میدونن از هر لحاظ ما سرتریم ....

دفعه پیش رفتم خونه بابام که تموم کنم اما بخاطر وساطت بابام برگشتم سه چهار روز نشده باز دعوامون شد از بابام‌بد گفت منم زدم تو‌دهنش برگشت اونم زد تو‌دهنم ...ای کاش میشد یجوری از دستش خلاص بشم ای کاش ابرو‌وسط نبود 

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر...یادگاری که در این گنبد دوار بماند❤👌🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابای من دستش گرفت گذاشتش تو کار حالا اینم عرضه داشت رشد کرد الان هی من من میکنه میگه بابات چیزی نیست و‌فلان میگم هرچی داری از صدقه سری بابامه ...

هی میگه بابات یعنی بابات بی عرضه است و فلان 

حالم ازش بهم‌میخوره بابام هرچی خوبی کرده بهش انگار ریخته جلو‌سگ

عزیزم اگر بچه نداری حتما جدا شو آینده ای نداری با این مرد

چه سریع نسخه طلاق میپیچید

واقعا نمیترسین از این که اشتباه بکنید و زندگی یه خانواده از هم بپاشه؟😶

حتی مشاورهای طلاق هم انقد سریع و راحت نمیگن طلاق

خدایا دوستت دارمممم ❣❣

هرچقدر مادرش دخالت کردو اختلاف انداخت بابام حل کرد و‌وصل کرد ...باید یه بابایی داشتم که دوماد حرف اضافی زد میزد دهنش ...انقدر این شوهرم حسوده تاالان که نزاشته سرکار برم حالا چندماهه دارم درس میخونم که ازمون شرکت کنم هی میگه هیچ پخی نمیشی میترسه درامد داشته باشم

بابای من دستش گرفت گذاشتش تو کار حالا اینم عرضه داشت رشد کرد الان هی من من میکنه میگه بابات چیزی نیس ...

الاحتمال قبرالعیوب.

آقای فاطمی نیا به زن و شوهری که مدام با هم دعوا میکردن، این توصیه رو کردن.

بابای من دستش گرفت گذاشتش تو کار حالا اینم عرضه داشت رشد کرد الان هی من من میکنه میگه بابات چیزی نیس ...

بعضیا هوا برشون میداره 

جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈

هرچقدر تلاش میکنم به چشمش بیام از ظاهرم ایراد میگیره 

میخوام شاغل باشم دست پیشش دراز نکنم میگه تلاش نکن پخی نمیشی

بهش خوبی میکنم به چشمش نمیاد

یه تفریح نمیبره به زور پول تو‌جیبی میده تحمل میکنم