2777
2789

دمنوش زعفرون 

دمنوش پونه

دمنوش تخم شوید 

دمنوش دارچین 

دمنوش بابونه 

گل گاو زبون

رازیانه 

طناب میزنم حلقه ورزشای دیگه رقص

از پادرد دلدرذ دارم میمیرم سه ماه نمیاد تنبلی تخمدان دارم

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

نمیخوام با آمپول قرص بیاد خلقمو از اینی که هست بدتر میکنن

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند کیلویی؟

۷۰

متاهلی

آره

باید امپول بزنی تا بیاد

بی اثر بهم

قدت چنده؟

۱۶۵ آره میدونم یکم زیاده تو رژیمم ورزشم اصلاح سبکم اینارو میدونم قبلا هم که اضافه وزنم نداشتم همین بود

۱-پیاز قهوه ای رو امتحان کن

هر روز پوست اول پیاز رو بکن بنداز دور . بعد پیازو ۴ تکه کن آب اضافه کن و چند دقیقه بجوشون سرد که شد بخور 

چند روز این کارو تکرار کن اثر میکنه

۲- روغن درمانی خیلی خوب جواب میده . هر روز بمدت ۱۰ دقیقه چن قطره روغن زیتون یا بادوم یا هر روغنی با طبع گرم رو بریز تو نافت و در جهت عقربه های ساعت ماساژ بده پائین شکمتو هم همینطور چند روز که ادامه دادی نتیجشو میبینی انشاالله

آره

منم دوماهه عادت نشدم نزدیکی نداشتم فک کنم میخا یایسه شم دیروز امپول زدم  

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 

خیلی سخته بدنم گر میگیره عرق میکنم شدید  توی این گرما خیلی  روزا بدیه نشستم همینجور مثل شیر اب از صورتم عرق میریزه

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم