2777
2789

سلام دخترا متاهلم و از وقتی ازدواج کردم دنبال کارم حدود ۳/۴ سالی میشه کلی جاها رفتم فرم پر کردم خیلی جاها رفتم گفتن اوکیه شما شرایطت خوبه احتمالا ب خودت بگیم بیای منتظر خبر ما باش ... 

میرم کار ازاد شروع کنم ارایشگری اموزش دیدم طلا و سکه فروختم بابتش ولی اصلا مشتری ندارم تو دیوار آگهی میزارم اصلا کسی پیام نمیده قیمت پایین میزارم دیگه واقعا نمیدونم چیکار کنم کاراموزی برای دستیاری رفتم گفتن نه نمیتونیم کار کنیم برو :/

رایگان کار میکردم در قبال آموزش اصلا محدودیتی درمورد کار ندارم لیسانسم و خیلی تلاشگرم ازمون بانک شرکت کردم درنیومدم نمیشه هر کاری میکنم میتونم بگم بیشتر از صدجا رفتم برا کار هزار بار ناامید شدم بعد مصاحبه ها حتا یکی نگف پاشو بیا سر کار 

هر کاری میکنم گره میفته نمیدونم شایدم من خیلی ناامیدم ولی تلاشمو کردم من دوست دارم کار کنم درس خوندم بابتش من کسیم ک از بچگی عاشق کار بوده مجرد بودم بابام نمیزاشت الانم متاهلم کارم جور نمیشه تورو خدا راهکار بدین بهم تجربه ای دارین در مورد چله یا دعایی ذکری چیزی بگین انجام بدم دارم میمیرم از بیکاری و ناامیدی حس میکنم خیلی بی عرضه م 😓

من خیلی ذکر و نذرو نیاز کردم فقط ی ذکر برام جواب دادب مدت ۲ ماه ۴۰۰ مرتبه گرفتمسخت بود ولی جواب داد

عزیزم میتونی بگی چی بود منم انجام بدم شاید جواب داد🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ذکر استغفار امام صادق(ع) رو میگم ب این صورت ک دو ماه باید هر روز ۴۰۰ مرتبه بگید. اولش هم باید نیت کنید ک میخواهید روزیتون زیاد بشه یا علمتون من از وقتی ک گفتم چندتا پیشنهاد شغلی داشتم. ذکرشم اینه: أَسْتَغْفِرُ اللّٰه الَّذِي لَاإِلٰهَ إِلّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّوْمُ الرَّحْمانُ الرَّحِيمُ بَدِيعُ السَّماواتِ وَالْأَرْضِ مِنْ جَمِيعِ ظُلْمِي وَجُرْمِي وَ إِسْرافِي عَلَىٰ نَفْسِي وَأَتُوبُ إِلَيْهِ.آمرزش می‌جویم از خدا که معبودی جز او نیست، زنده و پاینده، بخشنده و مهربان، پدیدآورنده آسمان‌ها و زمین، از همه ستم‌ها و جرم و زیاده روی‌ام بر خودم و به سوی او باز می‌گردم. انشالله زود زود ی کار خوب پیدا کنید

ذکر استغفار امام صادق(ع) رو میگم ب این صورت ک دو ماه باید هر روز ۴۰۰ مرتبه بگید. اولش هم باید نیت کن ...

مرسی ازت عزیزم یک جا باید بگم؟تایمش مهمه؟ و اینکه موقع گفتن ذکر باید حجاب کنی و پاک باشی و وضو گرفته؟ 

ببخشید سوالام زیاد شد 🙏🏻

با اعتقاد بگوسعی کن توی این ایام نمازت رو هم بخونیاگر رفتید سر ی کار خوب حتما برای منم دعا کنید

نماز یوقتایی میتونم یوقتایی ادم نمیتونه ایام پریودی بعدش سست میشه و تنبل چیکار کنم راهکاری برای این دارین؟

حتما عزیزم حتما 💚

مرسی ازت عزیزم یک جا باید بگم؟تایمش مهمه؟ و اینکه موقع گفتن ذکر باید حجاب کنی و پاک باشی و وضو گرفته ...

ن لازم نیست همه رو پشت سر هم بگید

فقط لازمه توی ی ۲۴ ساعت، این ۴۰۰ مرتبه رو بگید

من وضو نمیگرفتم

خواهش می کنم❤

ن لازم نیست همه رو پشت سر هم بگیدفقط لازمه توی ی ۲۴ ساعت، این ۴۰۰ مرتبه رو بگیدمن وضو نمیگرفتمخواهش ...

مرسی عزیزم حتما از فردا انجامش میدم انشاالله خدا برام بخاد و بشه🤍

دعات میکنم حتما