2777
2789

دوسته؟ بازم باهاش رفاقت میکنید یا تنها میمونید

چرا همیشه با هما بدیهای ک بهم شد باز موقه مشکلاتشون بهشون رسوندم خودمو بدون اینکه حتی تشکر کنن یا حتی حالمو تو همون لحظه بپرسن ولی موقع مشکلاتم تنهام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا حس همدردی کمی داره، یا از اون افرادی هست که عقیده داره اگه برای کسی دلسوزی کردی، به همون مشکل دچار میشی، یا اینکه اصلا دوست شما نیست و براش اهمیتی نداره 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
یا حس همدردی کمی داره، یا از اون افرادی هست که عقیده داره اگه برای کسی دلسوزی کردی، به همون مشکل دچا ...

خیلی تنهام همه دوستام اینجورین حتی یکیشون بهم خیانت کرد با اکسم باز موقه مشکلش رفتم ولی هیچ کس بهم محل نمیده:) دوسش تداشتم اما دلم نیومد تنهاش بزارم ادما چجوری دلشون میاد

میدونم بالاخره آدم دوست داره دوستش درکش کنه ولی شما هم محبتایی که کردی دلی نبوده چون الان منتظر جبران بودی 

کلا توقع نداشتن از هیچ کسی رو امتحان کنید چنان آرامشی پیدا میکنی و تمام مشکلات روابطتون هم حل میشه و ناخوداگاه محبتا نسبت بهتون بیشتر 

اخه حتی وقتی حالم بد بوده وحالشون اوکی بوده هم نبودن:) حتی یادمه یه بار یکیشون گفت الکی تایپ نکن نمی ...

خب تقصیر صد در صد خودته ، کلا قطع ارتباط کن ، برو دوباره دوست پیدا کن ، چرا شبیه بدبختا خودتو نشون میدی؟ تقصیر خودته به قطع ، کاملا تقصیر خودته ، همچین آدم های رو نباید باهاشون ارتباط داشته باشی 

خیلی تنهام همه دوستام اینجورین حتی یکیشون بهم خیانت کرد با اکسم باز موقه مشکلش رفتم ولی هیچ کس بهم م ...

سعی کن یاد بگیری از تنهاییت لذت ببری. یک زمانی می فهمی تنها بودن، خیلی خیلی بهتر از بودن با همچین افرادی هست. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
چرا همشون بهم پشت پیکنن؟ خیلی بدم؟ :)

برو پیش روان شناس با مشاور ، اون باید تشخیص بده خواهر من ، نگه برای غذا خوردن و ... هزینه نمی‌کنی؟ روانشناس از همه شون مهم تره ، حتما مراجعه کن ، وگرنه تقصیر خودته که به خودت اهمیت ندادی و حق اعتراض نداری 

اینکه از دوستت بخوای کنارت باشه توقعخ؟ خب پس اون چه دوستیه؟

آره توقعه ! همه حتی نزدیکترین افراد خانوادت هم ممکنه نخوان کنارت باشن 

حالا خودت میدونی توقع آدما رو ازت دور میکنه 

سعی کن یاد بگیری از تنهاییت لذت ببری. یک زمانی می فهمی تنها بودن، خیلی خیلی بهتر از بودن با همچین اف ...

وقتی حالم بده چجوری خوبش کنم آدم نیاز. داره بایکی حرف بزنه بهش اهمیت بدن همنجوری‌ک اهمیت میده پس اگه اهمیت یه طرفه باشه ک رابطه سمیه نیست؟

آره توقعه ! همه حتی نزدیکترین افراد خانوادت هم ممکنه نخوان کنارت باشن حالا خودت میدونی توقع آدما رو ...

پس موقع درد وتنهایی باید چیکار کرد پس چرا من هربار یکی تواست بدو بدو رفتم