یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یا حس همدردی کمی داره، یا از اون افرادی هست که عقیده داره اگه برای کسی دلسوزی کردی، به همون مشکل دچار میشی، یا اینکه اصلا دوست شما نیست و براش اهمیتی نداره
به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم
یا حس همدردی کمی داره، یا از اون افرادی هست که عقیده داره اگه برای کسی دلسوزی کردی، به همون مشکل دچا ...
خیلی تنهام همه دوستام اینجورین حتی یکیشون بهم خیانت کرد با اکسم باز موقه مشکلش رفتم ولی هیچ کس بهم محل نمیده:) دوسش تداشتم اما دلم نیومد تنهاش بزارم ادما چجوری دلشون میاد
اخه حتی وقتی حالم بد بوده وحالشون اوکی بوده هم نبودن:) حتی یادمه یه بار یکیشون گفت الکی تایپ نکن نمی ...
خب تقصیر صد در صد خودته ، کلا قطع ارتباط کن ، برو دوباره دوست پیدا کن ، چرا شبیه بدبختا خودتو نشون میدی؟ تقصیر خودته به قطع ، کاملا تقصیر خودته ، همچین آدم های رو نباید باهاشون ارتباط داشته باشی
برو پیش روان شناس با مشاور ، اون باید تشخیص بده خواهر من ، نگه برای غذا خوردن و ... هزینه نمیکنی؟ روانشناس از همه شون مهم تره ، حتما مراجعه کن ، وگرنه تقصیر خودته که به خودت اهمیت ندادی و حق اعتراض نداری