2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردم حرفو میزنن چون مفته. باید ببینی خودت چطور راحتی خود منم یه زمانی به خاطر نگاه بقیه رفتم 15 کیلو وزن اضافه کردم خیلیم پشیمونم و الان در حال رژیمم که برگردم به سابق چون اون موقع حالم بهتر بود. 

و ترک پوستی 💔 از ۸۲ شدم ۵۳

پشمامممم.ماشالا.ولی خب الان که لاغر کردی ترک و ریزش موتو اینا تو چشت نیس؟بنظرم باید ورزشم میکردی.اندامت فرم میگرفت.چند سالته؟.تو خونه  طناب و حلقه میزدی یا میزدی تو نت ورزش میکردیم خوب بود

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

وای وای وای خوشبحالت واقعا خوشبحالت چند سالته تو چند ماه ؟! پوستت شل نشد ؟!

مگه  فقط تو نی نی سایت ازم تعریف کنن 😻❤️

پوستم شل نشد چون می‌رقصیدم و ورزش میکردم ولی ترک پوستی زدم 

تقریبا هفته ای ۵،۶ کیلو کم میکردم وسطاش بعضی وقتا ناپرهیزی میکردم دوباره وزنم بالا می‌رفت ۳ ماه طول کشید حدود ۲۰ سالمه 

این روزا میگذره اما به سختی

پشمامممم.ماشالا.ولی خب الان که لاغر کردی ترک و ریزش موتو اینا تو چشت نیس؟بنظرم باید ورزشم میکردی.اند ...

به موهام رسیدم اوکی شد ولی ترک پوستی رو نتونستم درمان کنم ایروبیک میرفتم تو خونه هم میرقصیدم دائم

راستش گور بابای حرف بقیه

اماااا من خودم اصلا حالمبا هیکل خودم خوب نیست ...وزنم زیاده و با مشغله کاری و دوتا بچه و داستاناشون ،حوصله ام نمیاد رژیم بگیرم

این روزا همش ب اسلیو فکر میکنم 😐

مردم حرفو میزنن چون مفته. باید ببینی خودت چطور راحتی خود منم یه زمانی به خاطر نگاه بقیه رفتم 15 کیلو ...

دقیقا 

منم به خاطر حرف مردم لاغر کردم نمیگم پشیمونم دیگه کسی بخواد بهم اشاره کنه نمیگه اون دختر چاقه لباس هایی آرزو داشتم بپوشم الان اندازمن ولی خیلی خیلی اذیت شدم مرگ رو با چشمام دیدم

به موهام رسیدم اوکی شد ولی ترک پوستی رو نتونستم درمان کنم ایروبیک میرفتم تو خونه هم میرقصیدم دائم

راهی واسه درمانش نیست؟تو چه مدت اینهمه کم کردی.اراده میخواد واقعا.من میخوام هفته یک کیلو الی دوکیلو کم کنمم.بیشتر از این باشه بدنم خالی میکنه.اونم با ورزش و برنامه تغدیه.تازه زورم میاد.

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

راهی واسه درمانش نیست؟تو چه مدت اینهمه کم کردی.اراده میخواد واقعا.من میخوام هفته یک کیلو الی دوکیلو ...

نه درمانی نداره من روانی بازی دراوردم اصلا شما مثل من رژیم نگیرید واقعا خطرناکه من برای انگیزه عکس  لباس هایی که دوست داشتم بخرم و اندازم نبود رو همش نگاه میکردم که چیزی نخورم هفته ای ۵،۶ کیلو کم میکردم وسطاش بعضی وقتا ناپرهیزی میکردم وزنم دوباره بالا می‌رفت سه ماه طول کشید 

راستش گور بابای حرف بقیهاماااا من خودم اصلا حالمبا هیکل خودم خوب نیست ...وزنم زیاده و با مشغله کاری ...

خودتو اذیت نکن همون قند و شیرینی رو کم کنی کلی وزن کم می‌کنی حتی اگه رژیم نگیری

من 60 کیلو بودم مسخره م میکردن که چقد چاقی ، الان 50 کیلو ام میگن قبلا بهتر بودی 

درحالی که واقعا خیلی بهتر شدم نسبت به قبل .

مردم دیوونه شدن والا

اگه جوابت رو ندادم بدون حرفات خیلی احمقانه بوده حوصله ت رو نداشتم .

نه درمانی نداره من روانی بازی دراوردم اصلا شما مثل من رژیم نگیرید واقعا خطرناکه من برای انگیزه عکس ...

پشمام.اره راست میگی ایشالا مشکل توهم حل شه.ولی تو سه ماه خوب بوده ۳۰ کیلوووو