مردم فقط هیکل لیپو شده ساعت شنی میپسندن وگرنه من هم تجربه چاقی داشتم هم لاغری برای هر دوتاشم طعنه شنیدم خلاصه اینکه به خاطر مردم خودتون رو اذیت نکنید رژیم بگیرید هرچی دوست دارید بخورید هرکس گفت چاقید اونم بخورید
مردم حرفو میزنن چون مفته. باید ببینی خودت چطور راحتی خود منم یه زمانی به خاطر نگاه بقیه رفتم 15 کیلو وزن اضافه کردم خیلیم پشیمونم و الان در حال رژیمم که برگردم به سابق چون اون موقع حالم بهتر بود.
پشمامممم.ماشالا.ولی خب الان که لاغر کردی ترک و ریزش موتو اینا تو چشت نیس؟بنظرم باید ورزشم میکردی.اندامت فرم میگرفت.چند سالته؟.تو خونه طناب و حلقه میزدی یا میزدی تو نت ورزش میکردیم خوب بود
با هـوایــی ابـــری بـــه فکــر روز هـای روشــــن...♡ خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت کـن... انقـــدر خوشبخــت کن... کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـن♡
مردم حرفو میزنن چون مفته. باید ببینی خودت چطور راحتی خود منم یه زمانی به خاطر نگاه بقیه رفتم 15 کیلو ...
دقیقا
منم به خاطر حرف مردم لاغر کردم نمیگم پشیمونم دیگه کسی بخواد بهم اشاره کنه نمیگه اون دختر چاقه لباس هایی آرزو داشتم بپوشم الان اندازمن ولی خیلی خیلی اذیت شدم مرگ رو با چشمام دیدم
به موهام رسیدم اوکی شد ولی ترک پوستی رو نتونستم درمان کنم ایروبیک میرفتم تو خونه هم میرقصیدم دائم
راهی واسه درمانش نیست؟تو چه مدت اینهمه کم کردی.اراده میخواد واقعا.من میخوام هفته یک کیلو الی دوکیلو کم کنمم.بیشتر از این باشه بدنم خالی میکنه.اونم با ورزش و برنامه تغدیه.تازه زورم میاد.
با هـوایــی ابـــری بـــه فکــر روز هـای روشــــن...♡ خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت کـن... انقـــدر خوشبخــت کن... کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـن♡
راهی واسه درمانش نیست؟تو چه مدت اینهمه کم کردی.اراده میخواد واقعا.من میخوام هفته یک کیلو الی دوکیلو ...
نه درمانی نداره من روانی بازی دراوردم اصلا شما مثل من رژیم نگیرید واقعا خطرناکه من برای انگیزه عکس لباس هایی که دوست داشتم بخرم و اندازم نبود رو همش نگاه میکردم که چیزی نخورم هفته ای ۵،۶ کیلو کم میکردم وسطاش بعضی وقتا ناپرهیزی میکردم وزنم دوباره بالا میرفت سه ماه طول کشید