2777
2789

مردم فقط هیکل لیپو شده ساعت  شنی میپسندن وگرنه من هم تجربه چاقی داشتم هم لاغری برای هر دوتاشم طعنه شنیدم خلاصه اینکه به خاطر مردم خودتون رو اذیت نکنید رژیم بگیرید هرچی دوست دارید بخورید هرکس گفت چاقید اونم بخورید 

این روزا میگذره اما به سختی

دقیقاً 

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

چطور وزن کم کردی

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خدا این من 

یه زمانی لاغر بودم زمین و زمان بهم میگفتم اسکلت بعد الان همه میگن چاق 

خو د لعنتی ها یعنی من تو این بازه هیچ وقت خوب نبودم ؟!؟! 

پس چرا هیچ کی بهم نمیگفت؟! 

ولی نوش بحالت چی کردی لاغر کردی 

بیا بگو چطور لاغر شد

رژیم غیر اصولی 

به جز شیر کم چرب با قهوه هیچی نمی‌خوردم نهایت خیلی ضعف میکردم یکم سالاد کاهو یا یدونه کرانچی می‌خوردم ( یه بسته نه ها یه دونه )

دقیقا. همونایی که الان بهت میگن چاق دو کیلو که لاغر کنی میوفتن دنبالت که صورتت خیلی داغون شده

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
به خدا این من یه زمانی لاغر بودم زمین و زمان بهم میگفتم اسکلت بعد الان همه میگن چاق خو د لعنتی ها یع ...

دقیقا همینه فقط می‌خوان یه حرفی بزنن 

رژیم غیر اصولی گرفتم موهام ریخت کمبود ویتامین گرفتم وحشی و عصبی شدم بعد این همه مکافات باز میگن چرا لاغری انقدر