2777
2789

از دوستان نزدیک و قدیمی من هستن

با خانوادشم در ا تباط بودم

از ده سال پیش اختلال اضطراب و افسردگی شدییییید داره

خیلی دکتر رفته خوب نمیشه 

د راین حد اضطرابش  شدیده که عرق میکنه خیس عرق میشه میگه فقط دلم میخواد  بدنم فشار بدم  یا یچیز فشار بدم...و لرز میگیرم‌..دلم میخ.اد دستم و‌گاز بگیرم و....

یمدت  کارم شده بود دکتر پیدا کزدن براش .

بعدش چله و دعا 

اصلا خوب نمیشه که نمیشه

بنده خدا مادرش اون روز می‌گفت آرزوی مرگ خودم میکنم ..دیگه تحمل این زندگی ندارم

کسی اطرافتون در این حد مضطرب و افسرده داشتین؟چجوری خ.وب شد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ول کن بابا

من صدبار خاستم نجات بدم خودم درگیر شدم اعصابم داغون شد اون ادم اخرش منو پشم خودشم حساب نکردو رفت😂

تازه دردسرم درست کن

لطف نکن

ولی اگر میاونی وقت رواپزشک بگیر ببرش روانپزشک تو روند دارو خوردن کمکش کن و غیره

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏

چقدر عجیب فکر نمی کردم کسی تو این دنیا درد مارو تجربه کرده باشه ...برادر بیست و شش ساله ی من هم هفت ساله در همین شرایطش

اضطراب شدید افسردگی شدید تر وسواس فکری خیلی شدید تر

و...

همون نابودیم...از دکتر نگو که از نظر من خرافاتی بیش نیست  هیچ کاری بلد نیستن منم دقیقا روال شمارو طی کردم دکتر پیدا کردن مدام ویزیت دادن نام امید شدم چاه و دعا گرفتم

الآنم ناامید مطلقم

پنیک هست شاید هیچ این... تخصصیه شما کاری ازت بر نمیاد در ثانی فقط زمانی کمک کن که دیگران از شما درخو ...

دکترا گفتن افسردگی  اختلتل اضط اب شدید ه

دارو ب

بهش زیاد دادن میخ.ره 

ولی تاثیر آنچنانی نداره 

دکترا گفتن افسردگی اختلتل اضط اب شدید هدارو ببهش زیاد دادن میخ.ره ولی تاثیر آنچنانی نداره

دقیقا دارو اثر نداره جز اینکه بدتر کنه و جسمم به هم بریزه من فقط از خدا معجزه می خوام فقط معجزه ی شفا 

چقدر عجیب فکر نمی کردم کسی تو این دنیا درد مارو تجربه کرده باشه ...برادر بیست و شش ساله ی من هم هفت ...

چقدر این درد بده

مادرش  اون روز به ست‌وه اومده  بودمی‌گفت ای کاش مریضی جسمی کشنده می‌گرفت ولی به این روز نمی افتاد

دقیقا دارو اثر نداره جز اینکه بدتر کنه و جسمم به هم بریزه من فقط از خدا معجزه می خوام فقط معجزه ی شف ...

یآدمه پارسال می‌گفت روزی ۱۰ تا قرص میخورم:(((

روان درمانی و ...یسری تکنیک آبکی میدن که تاثیر نداره

چقدر این درد بدهمادرش اون روز به ست‌وه اومده بودمی‌گفت ای کاش مریضی جسمی کشنده می‌گرفت ولی به این ...

بخدا می فهمم چی می گی من عاشق برادرمم ولی هیچکس نمی فهمه که ما هم گاهی این کاشکی ها از ذهنمون می گذاره ...درد کشنده جونو می گیره و تمام ...این درد زجر کش شدن عزیزت رو جلوی چشمت میبینی ..از جوانی تا معلوم نیست کی...

از همه بدتر تحقیر و نگاه دیگرانه...اگه سرطانی باشه یا یه همچین چیزی آدما درک می کنند همراهی می کنند همدردی می کنند دعا می کنند...

نمک روی زخم نمیشن

جامعه درک می کنه ...چون مدرکی هست

برادر من سربازیش هم تو این دوره بوده که بخاطر شرایطش نمی تونه بره ...اداره ها نمی فهمند مسئولین نمی فهمند جامعه نمی فهمه دوست و آشنا نمی فهمه...اون روز خالم می گفت علی روابط اجتماعیش ضعیفه نمیاد حتی یه بار رسما داشت می‌گفت هوشش کمه... جیگرم برای داداشم سوخت که نمی فهمند قضاوتش می کنند

داداشم اینقدر باهوشه که دو ترم تو این شرایط رفت دانشگاه دولتی مهندسی برق به خاطر مریضی چهل و هشت ساعت آب نخورده بود یک هفته آب به غذا نزده بود شاگرد اول دانشگاه شد نامه به نخبگی براش زدن...بخاطر شرایطش نتونست ادامه بده ...

بعدم بخاطر سربازی نتونست بره دیگه ...بعدم چون از عالم و آدم عقب افتاد افسردگی و عدم اعتمادبنفسش بیشتر شد

زندگی ما گره ی کور شده

الآنم با من شیش ماهه قهره و من دارم از غصه جون می دم....بخاطر مریضیش  و نشخوار ذهنی به چیز خیلی کوچیکه از منو خیلی بزرگ تحلیل می کنه از من متنفره شده ولی کاری از دست من برنمیاد 

شبا گریه می کنم استخاره کردم برم التماسش کنم منو ببخشه(هر چند تقصیری هم ندارم ولی داداشم خیلی تنهاست فقط منو داشت با من درد و دل می کرد

استخارم خیلی بد اومد...

منم عین شما نمی دونم چیکار باید بکنم چه کمکی 

هرچند خودش میگفت فلان کارو برام بکن...ولی فایده هم نداشت 

یآدمه پارسال می‌گفت روزی ۱۰ تا قرص میخورم:(((روان درمانی و ...یسری تکنیک آبکی میدن که تاثیر نداره

فقط ما می فهمیم  این قضیه رو...

یه بار تاپیک زده بودم در موردش کلی به روانشناسا و دانشجویان برخورده بود...گاهی فکر می کنم دعا گرفتم براش یا طلسم کردن ...این چیزا رو از این سایت یاد گرفتم ولی نمی دونم چیکار باید بکنم

بخدا می فهمم چی می گی من عاشق برادرمم ولی هیچکس نمی فهمه که ما هم گاهی این کاشکی ها از ذهنمون می گذا ...

چقدر د رد هاتون برآم آشناس😥

بااینکه من بااین شخص زندگی نکردم ولی  از حال خرابی هاش خبر دارم 

اون روز رفتم دیدم انقدر انگشتاش و‌گاز گرفته همش خون می اومد:😢

لنقدر موهاشو کنده‌کف سرش دیده میشه😭

از بس به پوستش نرسیده کدر و سیاه و پر لک و جوشه

اون موقع تو تیزهوشان همیشه شاگرد برتر بود ...اما الان از تحصیلم مونده ..

یه دختر شاد پر انرژی و با پشتکار و بگو‌بخند شده یه تیکه گوشت گوشه خ.نه

دست و پاش سالمه ولی به زور پا میشه کارای شخصیش انجام میده انگار معلوله😢

خانواده خوب و‌سر شناسم داره مادرش بخاطر حال این دختر مریض شده و مدام غصه میخوره مردم میگن تو دیگه چرا غصه میخوری ..مگه مشکلت چیه؟!بیرون زندگیش بقیه رو میسوزونه داخلش خودشو

فقط ما می فهمیم این قضیه رو...یه بار تاپیک زده بودم در موردش کلی به روانشناسا و دانشجویان برخورده ب ...

برای این دعا نویس و..رفتن

یکیش گفت چشم نظر بدی خورده 

براش دعا داد ولی تاثیری نداشت