2777
2789
عنوان

ممکنه از بینی آب بره داخل ریه

82 بازدید | 10 پست

پسرم یک سالشه بینیش خیلی پر شده . سرما خورده آبریزش شدید 

اصلا نمیتونه شیر بخوره 

تو نت دیدم میگفت سرم شست و شو با سرنگ از یه بینی بدیم داخل ازون یکی خارج بشه 

من امتحان کردم.  پسرم خیلی اذیت شد ولی گلاب به روتون مخاط بینیش اومد بیرون تمیز شد راحت شد 

الان همش میگم خدایی نکرده اگه رفته باشه داخل ریه ش چی 

چ علائمی داره 

اونوقت خیلی سرفه میکنه کلا چیزی بره تو نای خب ادم حالت خفگی بهش دست میده 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خب یکم وارد حلقش شد عوق زد . الان میترسم چیکار کنم ببرم دکتر ؟

تو حلق عیب نداره ، تو نای نباید بره

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

اینترنت گفته انجام بده هیچی نمیشهفقط دقیق همون رو انجام بده

کلی کلیپ دیدم این خارجی ها همشون همینکار میکردن 

آخه بچشون اذیت نبود 

پسر من خیلی اذیت شد و گریه کرد 

چیکار کنم ببرم دکتر الان مشخص میشه؟ 

همون نای . نمیدونم رفته یا نه

نرفته اگ رفته بود دور از جون خفه میشه 

سلام بله ممکنه بره 

اگه سرفه های پشت هم،خس خس ریه،کبودی صورت یا انگشتان،تنگی نفس دیدین به درمانگاه مراجعه کنین چون ممکن باعث ادم ریوی بشه

ولی با یکبار این احتمال خیلی کمه