2777
2789
عنوان

خانمهای آشپز یه سوال داشتم

32 بازدید | 2 پست

خانما توی سرخ کردن قارچ چه نکاتی رعایت می‌کنید که لذیذ بشه از کوچیک ترین نکته هم نگذرید و بگید چون کمک میکنه

خیلی ممنون میشم 

در مورد گوشت چرخ کرده قرمز هم همینطور چه نکاتی حین سرخ کردن لذیذش می‌کنه 

من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞

قارچ چیز خاصی نداره اگ میخای زیاد اب نره درشت برش بزن 

اگ بهش کمی ابلیمو بزنی میگن سیاه نمیشه ولی میشه😅

چ بلانچ کنی چ نکنی اب داره 

وقتی سرخ میکنی اب داره خودش بزار ابش خشک شد ادویه و روغن بزن و سر.خ کن زیاد نمک نزن چون فرییت میده و شور میشه

.... 

گوشت هم چیز خاصی نداره تا جایی میدونم فقط بعضیا توش خالی خالی پیاز و سیر میزنن و نمک ک مث کباب شه بعضیام سیب زمینی و پیاز و این چیزای گفتم یا تخم مرغ و اردنخود ک بشه شامی

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

با سلام 

برای قارچ یه قاشق روغن (ما همیشه روغن مصرفیمون زیتون و کنجده) یه قاشق آبلیمو ، نمک، پودر سیر و یکم پاپریکا رو توی کاسه هی تکون میدم بعد میذارم تو دستگاه با حرارت زیاد بپزه، این وقتی پخت و آبش کشیده شد سرخ میشه خودش فقط هم یادت نره بزنی 

واسه گوشت چرخ کرده هم هر کار کنی قلمبه میشه ولی پودر پیاز و سیر و انبه با بادیان ستاره ای بذار برای اینجور مواقع 

حتی من برای مرغ درسته هم همین ادویه هارو میزنم 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.