2777
2789
عنوان

خواهرشوهر کرموی من و شوهر سادم

646 بازدید | 30 پست

قبلا شوهرم و خواعرش خیلی همدیگه رو خونه مادرشون میدیدن.مطمئن بودم تو این دیدارها خواهرشوهرم با سیاست و زرنگی دید شوهرمو به من خراب میکنه 

گذشت تا شوهرم مریض شد و الان دو سه هفته است تو خونه افتاده.خواهرش خیلی بهش زنگ میزد هر بار همون اول تماس حال منم میپرسید و شوهرم در جواب میگفت مثلا خوبه داره غذا درست میکنه و فلان

گذشت تا اون روز زنگ زد شوهرم.من دقیقا کنار شوهرم دراز کشیده بودم و صدای گوشی کامل میومد.تا گفت زنت حالش چطوره چکار میکنه اشاره کردم به شوهرم که بگو خوابه

شوهرم هم گفت زنم خوابه

آقا چشمتون روز بد نبینه...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا گفت خوابه خواهرش شروع کرد به گریه کردن.یه جوری هق هق میکرد انگار باباش مرده.گفت فلان زن داداش گفته که زن تو بهش گفته چکار کنم خواهرشوهرم دست از سرم برداره و از زندگیم محو شه.

یعنی انگار من به جاریم گفتم و جاریم رفته به این خانم گفته

همینو انقد آب و تاب میداد و با اشک و آه تعریف میکرد که تماسشون ۲۶ دقیقه طول کشید! با اینکه خودشم خوب میدونه من اصلا با جاریام در ارتباط نیستم.

حالا از همون روز به شوهرم میگم این کارارو میکنه تا دید تو رو به من خراب کنه.شوهرم سادم میگه نه حتی اگه میگفتم تو بیداری و داری صداشو میشنوی باز اون این حرفارو میزد!!

کی داره کارای این زنو درست تفسیر میکنه؟من یا شوهرم؟

والا چیزی که من میبینم تو حسودیت شده رابطه خواهر و برادر خوبه

خب چرا پشت سر من این حرفارو میزنه

یکم گذشت شوهرمو مجبور کردم زنگ بزنه بگه زنم بیدار شده و میگه کدوم جاری این حرفو زده

باورت میشه هرچقدر سوهرم گفت اگه راست میگی خب بگو کدوم جاری گفته هیچی نداشت که بگه

آخرم گفت دعانویس گفته خخخ

حق با شماست داره کرم می ریزهشوهرت مقصره باید سریع از شما دفاع می کرد اجازه نمی داد ادامه بده

با اینکه شوهرم مریضه و نگرانشم بازم از همون روز با هم بحث داریم.

از روزی میترسم که خوب شه و باز بخواد بره خونه پدر مادرش و این خواعرش تنها گیرش بیاره