2777
2789

پرستارم 

بچه ندارم اگر داشتم نمیرفتم سرکار دیگه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پرستارم بچه ندارم اگر داشتم نمیرفتم سرکار دیگه

خب میموندی خونه؟

بچه بزرگ میشه بعذش چی؟

من دخترم چهارسالشه دارم دیوونه میشم از بیکاری

تمام شک من به معجزه، باتو محکم تر از باور شده🤰
خب میموندی خونه؟بچه بزرگ میشه بعذش چی؟من دخترم چهارسالشه دارم دیوونه میشم از بیکاری

اره تا ۱۰ سالگیش نمیرفتم سرکار 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

من برنامه نویسم درامدمم عالیه 

از 10 سالگی شروع کردم یاد گرفتم تا الان که 22 سالمه واسه هر ساعت کار بالای 5 تا 10 میل دستمزدمه

شغل لذت بخشیه هیچ سختی ای ندارم 

هرچی میخواستمم خریدم تا الان 

کلا ارزو دیگه ای ندارم

بعدش سن میره بالاتر خب عزیزم قضیه بیمه و بازنشستگی و بازارکار حسابه

من بچه برام خیلی مهم تر هست واقعا 

نتونستم برمم دیگه نمیرم 

بچه مهم تر هست 

ماهی دو و نیم روز. کارمند شرکت خصوصیم. اما چون مرخصی‌ها از قبل استفاده نکردم و جمع شده میتونم بیشتر ...

ساعت کاریتون چطور هست؟

بچتون چندسالشه

کلا الان روتین زندگیتون اوکی هست خیلی فشار نیست روتون؟چون منم میخوام پی کار اداری

همش میترسم خب بچه مریض نشه مرخصی ندن بهم چون دخترم هرماه مریض میشه وقتی میزه مدرسه مثلا ماهی یک روز نهایتا دوروز نیاز دارم

من بچه برام خیلی مهم تر هست واقعا نتونستم برمم دیگه نمیرم بچه مهم تر هست

منم قبل بچه اینو میگفتم معلم بودم غیرانتفاعی

تا دوسه سال اولم از بس سخت بود بچه داری کلا فکر کار نبودم ولی الان ک بزرگ سده مستقل شذه واقعا حس پوچی میکنم

منم قبل بچه اینو میگفتم معلم بودم غیرانتفاعیتا دوسه سال اولم از بس سخت بود بچه داری کلا فکر کار نبود ...

با هنر های تو خونه و کلاس های متفرقه روزت رو پر کن