2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوس دارم برم اما همسرم جمعه ها وقت استراحتشه نمیشه تنهاش بذارم برم

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

یادش بخیر دوسال پیش میرفتم الان کلا عوض شدم 💔

چقدررر خاستگاار میومد باید دوباره شروع کنم😂😂

هممون به حد کافی مشکل داریم پس اینجا یکم مهربونه باشیم باهم خیلی قشنگ تره دوست عزیزم 🙃این سایت برای خالی کردن عقده ها نیست لطفاً رعایت کنید🥲اگه تاپیک میزنی همه حق دارن نظر بدن پس الکی گیر ندین حتی اگه اون نظر باب میل شما نبود❤️اینطوری همه چیز قشنگ تر میشه 🙃

یادش بخیر دوسال پیش میرفتم الان کلا عوض شدم 💔چقدررر خاستگاار میومد باید دوباره شروع کنم😂😂

واقعا وقتی میرفتی نماز جمعه خاستگار میومد برات؟ نشنیده بودم.. اتفاقا امروز تاپیک زدم همینو پرسیدم.. تاثیر داره؟ 

واقعا وقتی میرفتی نماز جمعه خاستگار میومد برات؟ نشنیده بودم.. اتفاقا امروز تاپیک زدم همینو پرسیدم.. ...

وااای خیلی میومد حالا منم سنم زیاد نبود 

بعد با مامان بزرگم میرفتم اونا میومدن مامان پسره خواهرش 

وای یکیشون طلبه بود 🤣🤣

یکی دیگه بود مامانش خیلی خیلی با شخصیت و مودب بود قشنگ از چهره معلوم بود 

زیاد میومدن و اینگونه شد که دیگه نرفتم

هممون به حد کافی مشکل داریم پس اینجا یکم مهربونه باشیم باهم خیلی قشنگ تره دوست عزیزم 🙃این سایت برای خالی کردن عقده ها نیست لطفاً رعایت کنید🥲اگه تاپیک میزنی همه حق دارن نظر بدن پس الکی گیر ندین حتی اگه اون نظر باب میل شما نبود❤️اینطوری همه چیز قشنگ تر میشه 🙃

پیدا کرد یانه؟؟ من خیلی وقته میخام برم برا حس خوبش واینکه تو خونه نمونم و وقتم الکی نره.. تنبلی کردم

اره موفق شد خوشبختانه

من ۱۸۰ درجه با خواهرم متفاوتم

اهل اینکارا نبودمو نیستم

اره موفق شد خوشبختانهمن ۱۸۰ درجه با خواهرم متفاوتماهل اینکارا نبودمو نیستم

از همون نماز جمعه درسته؟  من قبلا خاستگار داشتم به دلایل شرایط شخصیم ومشکلاتم ندیده گفتم ن بعد من آدم مذهبی دوس دارم بیاد برام همش خونه موندم وبیرون نرفتم الان تصمیم گرفتم برم باشگا نماز جمعه کتابخونه.. هم برا اینکه افسرده نشم هم شاید ادم خوب پیدا بشه به نظرت نماز جمعه خوبه برم؟