2777
2789
عنوان

شوهرم نمیزاره دخترم لاک بزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 9222 بازدید | 204 پست
دخترم ۲۴ ساعته سالن زیبایی هست فقط با لاک مشکل داره شوهرم.

خب پس هیچی فکر کردم کلا مشکل داره

نه من با ۲۰ سال سن هنوزم اجازه خیلی از کارا مثل لاک زدن و ... ندارم حتی آرایش هم نمیکنم

همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سالتونه؟

34 چطور؟؟؟ 

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
اره مریض زنش یه بدبخته فقط ابروشو ورمیداره ن مو رنگ میکنه ن هیچ ارایشی طفلی بختش سوخت

ای بابا چ بد💔

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

نمی دونم میگه خوشم نمیاد. بعد میگه ناخن هرکی من لاک ببینم میگم چقدر پدرش یا شوهرش بی غیرت هست.هرچی ح ...

مرد ها تفکرشون راجع خانم های لاک زده و آرایش غلیظ اصلا مثبت نیست ،به خاطر همینه پس

لااقل اجازه بده تو خونه یا دورهمی دوستانه بزنه،مرز داشته باشه بهتره تا کلا محدود باشه 

انسان آموزش میخواد یاد گیری میخواد از ابتدای تولد پدر و مادر در حال آموزش و یاد دادن هستندمعذرت میخو ...

خیلی ذهنتون پوسیده هست. انسان های اولیه نیاز به آموزش داشتن نه ما که انسان ثانویه هستیم.

خب پس هیچی فکر کردم کلا مشکل دارهنه من با ۲۰ سال سن هنوزم اجازه خیلی از کارا مثل لاک زدن و ... ندارم ...

چرا من فکر میکردم این چیزا فقط تو فامیل و خانواده منه

لایک نکنید 🙏