2777
2789

اتفاقا منم باردارم و برادرشوهرم باغ دعوت کرده بود من نرفتم شوهرم رفت گفتم نمیتونم زیاد بشینم

ولی راستش جاریم یه جوریه مثلا برادرشوهرم دعوت میکنه ولی جاری انگار راضی نیست منم خوشم نیومد برم نمیدونمم چه حوری به شوهرم بفهمونم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی برادرشوهرت بدون رضایت زنش شمارو دعوت میکنه؟؟

نمیدونم والا ولی چندین بار شده که جاریم بهمون گفته که شوهرش تو بعضی چیزا هیچ درکی نداره

مثلا ساعت ۸ شبه زنگ میزنه که فلانی شام پاشو بیا اینجا منتظریم

یا سری پیش مارو دعوت کردن ما ساعت ۸ و نیم رسیدیم جلو در باغ دیدیم هیچ کس نیست خودشون دیرتر از ما اومدن بعدشم همه فامیلای جاریم اومدن. خواهر و برادراش

انگار جاریم پا میشه خواهر برادراش رو دعوت میکنه برادرشوهرمم نمیدونم از رو لجبازیه چیه زنگ میزنه ما رو دعوت میکنه یه جوری هم میگه که شوهرم روش نمیشه بگه نمیایم وگرنه خودمونم سختمونه راهمون دوره ما تهرانیم اونا کرج

نمیدونم والا ولی چندین بار شده که جاریم بهمون گفته که شوهرش تو بعضی چیزا هیچ درکی ندارهمثلا ساعت ۸ ش ...

خب اگه واقعا از رفتارشون حس بدی میگیری نرید بنظرم

با شوهرتم صحبت کن خب

هرچند من خودم ازخدامه بهم زنگ بزنن بگن شام بیا اینجا

حتی ساعت 10 شب😂ازبس که حوصلم سررفته😂😑

خب اگه واقعا از رفتارشون حس بدی میگیری نرید بنظرمبا شوهرتم صحبت کن خبهرچند من خودم ازخدامه بهم زنگ ب ...

خب همین دیگه منم نرفتم ولی به شوهرم بگم گارد میگیره چون برادرش خیلی مهربونه ولی خب جاریه اینجوریه دیگه من چه کنم 

عزیزم خوته‌ی مادر یا خواهر برادرت نمیتونی بری؟ اونا که دیگه دعوت نمیخواد

خب همین دیگه منم نرفتم ولی به شوهرم بگم گارد میگیره چون برادرش خیلی مهربونه ولی خب جاریه اینجوریه دی ...

اره خب من اخلاق همسرشمارو نمیدونم ولی من اگه باشم میگم به شوهرم که برادرت واقعا مهربونه و ازروی محبتش مارو دعوت میکنه ولی خانومش انگار که راضی نیست

ولی باز شما خودت بهتر میدونی

چرا بابا همش خونه مادرم اینا هستم

ولی الان مسافرتن