2777
2789

چرا اخه

مگه من چکار کردم که تاوانش این زندگیه که همه کسمو از دست بدم

که حتی وقتی تو بدترین حال و شرایطم نزدیک ترینام بهم نامردی کنن

که هروقت ذوق چیزیو داشتم خورد تو ذوقم

واقعا من ادم بدی نیستم

من به کسی بدی نکردم و بد نخواستم

اما چرا این زندگیمه

خیلیا رو بی کس ول می‌کنه.. شاید چون بفهمونه تنها پناه همیشگی فقط خودشه ‌‌و بس...

اگر خودش پناهه حداقل یه کار کوچیک بکنه واسه ادم

حداقل یه خوبی بذاره تو زندگیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینو بگو چرا یه آدم خوب باید سرطان بگیره اونم از نوع نادر.بعد برادرش ک دزده معتاده همه جوره مضر هست برای مردم،جامعه حتی خانوادش..اون سالم و سرحال .....خدایا این عدالت نیست.پدر من هنوز جوونه.هنچز ۶۰هم نشده

نگو خدا نکنه.تمام دار و ندارمونو داریم میدنیم ولی نتیجه نمیگیریم

واقعا کاش من سرطان بگیرم

با نامردی بیمم رو قطع کردن الکی، چون تحت سرپرستی بابام بودم بعد از فوتش بیمه‌ میتونست هنوز واسم برقرار باشه

اما دامادمون مدارک منو از بقیه جدا کرده بود و تحویل نداده بود تا بیمم قطع شه و مستمری هم بهم تعلق نگیره جون تحت بیمه بابام نیستم

بابام هم تو ۵۰ سالگی با سکته قلبی، یهویی فوت کرد

واقعا کاش من سرطان بگیرمبا نامردی بیمم رو قطع کردن الکی، چون تحت سرپرستی بابام بودم بعد از فوتش بیمه ...

اگر مجردی بیمه حتما بهت میدن،مشتمری پدر خدا بیامرزدت. چقدر جوون بوده بابات .خدا بیامرزدش شب جمعه ای فاتحه میخونم براش

اگر مجردی بیمه حتما بهت میدن،مشتمری پدر خدا بیامرزدت. چقدر جوون بوده بابات .خدا بیامرزدش شب جمعه ای ...

مرسی عزیزم

خب مدارک منو به عنوان فرزند بابام تحویل ندادن

بهم گفتن چون بالای ۲۵ سالم بهم تعلق نمیگیره

بعد خودم پرسیدم دیدم اینطوری نیست، بهشون گفتم گفتن دنگ و فنگ زیاد داره ارزش نداره و فلان

حالا چند روز پیش از بیمه تماس گرفتن، خواهرم گفت نه اونو نمیخوایم بیمه کنیم چون نمیخولیم حقوق ۳ قسمت بشه

متاسفانه خدا باج نمیده... هر وقت کاریو دلش بخواد می‌کنه نخواد نمیکنه.. سنت که بالاتر بره عادت میکنی ...

باج نخواستم

یه زندگی عادی نمیتونه بهم بده؟