سلام من در رشتم شبکا و نرم افزاره و ۱۷ سالمه و قسمت فرانت اند از تیر پارسال تا به الان تو اموزشگا بودم و اینکه مدرک فنی حرفه ای با سطح خیلی خوب گرفتم و جایی زندگی میکنم ک شرکتی نداره ک بخام به صورت کاراموزی و هرجا رزومه فرستادم فقط حضوری میخواستن و بخاطر همین رد کردن منو و دو دل شدم ک همین راهو ادامه بدم یا برم سمت ترید اگ تجربه ای در این زمینه دارید خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید ۱ از کجا شروع کردید؟۲ چ منابع و دوره ای دیدید
برنامه نویسی یاد گرفتی؟میشه منم راهنمایی کنی دلم میخواد شروع کنم ولی نمیدونم از کجا و چجوری؟ برای پی ...
بله فقط مهارتhtml css js jqueryو باهاش چند تا نمونه کارم زدم وفقط موندهreactک مسیرش کامل بشه اگ میخای اول ببین ب چ حوضه ای علاقه داری برو سایت کدیاد تو قسمت رایگانش درباره هر حوضه یک مسیر و اموزشی گذاشته اول ببین میتونی بفهمی و علاقه داری بعد برو پولیش و اصلا اموزشگاه هدی فنی نرو من رفتم و پشیمونم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.