2777
2789

سلام من در رشتم شبکا و نرم افزاره و ۱۷ سالمه و قسمت فرانت اند از تیر پارسال تا به الان تو اموزشگا بودم و اینکه مدرک فنی حرفه ای با سطح خیلی خوب گرفتم و جایی زندگی میکنم ک شرکتی نداره ک بخام به صورت کاراموزی و هرجا رزومه فرستادم فقط حضوری میخواستن و بخاطر همین رد کردن منو و دو دل شدم ک همین راهو ادامه بدم یا برم سمت ترید  اگ تجربه ای در این زمینه دارید خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید ۱ از کجا شروع کردید؟۲ چ منابع و دوره ای دیدید 

برنامه نویسی یاد گرفتی؟

میشه منم راهنمایی کنی دلم میخواد شروع کنم ولی نمیدونم از کجا و چجوری؟ 

برای پیدا کردن کار میتونی توی ای استخدام هم بری دور کار انجام بدی

دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/

برنامه نویسی یاد گرفتی؟میشه منم راهنمایی کنی دلم میخواد شروع کنم ولی نمیدونم از کجا و چجوری؟ برای پی ...

بله فقط مهارتhtml css js jqueryو باهاش چند تا نمونه کارم زدم وفقط موندهreactک مسیرش کامل بشه اگ میخای اول ببین ب چ حوضه ای علاقه داری برو سایت کدیاد تو قسمت رایگانش درباره هر حوضه یک مسیر و اموزشی گذاشته اول ببین میتونی بفهمی و علاقه داری بعد برو پولیش و اصلا اموزشگاه هدی فنی نرو من رفتم و پشیمونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله فقط مهارتhtml css js jqueryو باهاش چند تا نمونه کارم زدم وفقط موندهreactک مسیرش کامل بشه اگ میخا ...

اگه بخوام پایتون یاد بگیرم دوره جادی خوبه؟ توی مکتب خونه گذاشته

بله فقط مهارتhtml css js jqueryو باهاش چند تا نمونه کارم زدم وفقط موندهreactک مسیرش کامل بشه اگ میخا ...

بعد دو سال وقت گذاشتن براش میتونم حدودا چقدر درامد داشته باشم؟ ینی به ماهی بالای ۵۰‌میل میرسه؟؟

بعد دو سال وقت گذاشتن براش میتونم حدودا چقدر درامد داشته باشم؟ ینی به ماهی بالای ۵۰‌میل میرسه؟؟

بستگی داره چقدر حرفه ای شده باشی و دوسال کمه براش من با این درامدی میگی کارفرما ۵ یا ۶ سال سابقه میخاد رزومه قوی میخاد