2777
2789
عنوان

شوهرم یه دختری رو نشونم داد گفت قشنگه

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین زنا کاری کردن مرد سالاری شکل بگیره با واژه شوهر ب زن ارزش میدن بعد همون زن طلاق میگیره میشه فاق ...

افرین دقیقا،حالم از طرز فکرای کثیف بهم میخوره،همینطور که مرد میتونه نگاه کنه زنم میتونه،حتی بیشتر مرد چون دلبری بلده ولی ی زن سالم خیانت نمیکنه پس مرد شریف هم زیپشو براهرنادرستی باز نمیکنه،اه اعصابمو خورد میکنن

فقط خدا❤️
دوست نداشتم کسی دیگ به نظرش قشنگ بیاد

ما چ بخوایم چ نخواییم عزیزم آدم زیبا میبینیم همه خانم ها حساس هستند اما خودمون هم گاهی به پسر جذاب ممکنه ببینیم 

اما مهم اینه طرف توجه نکنه و ب زبون نیاره ک شوهرت حماقت کرده و شما هم بی سیاستی کردی 

چرا چرت میگی زنان حساسن اون مرد احمقه ک اول جلوی زنش گفته وبعد از دلش درنیاوردا

چقدر بی ادبی 

تو یه پست دیگه گفتم ک همسرشون حماقت کرده اما زن یه جاهایی باید سیاست داشته باشه 

برای خودم متاسفم ک جواب شما دارم تایپ میکنم البته

چقدر بی ادبی تو یه پست دیگه گفتم ک همسرشون حماقت کرده اما زن یه جاهایی باید سیاست داشته باشه برای خو ...

برا عقلت متاسف باش سیاست با باج دادن فرق داره سیاست ورفتار درستو هم مرد باید بلد باشه هم زن