2777
2789
عنوان

بنظرتون با شوهرم دعوا کنم یا نه

637 بازدید | 32 پست

مادر شوهرم جریانات قبل نامزدیو  تعریف میکرد 

به منظور بدیم نگفت

گفتش تو میکاپ خاستگاری اولت خیلی بددبوده (راست میگفت من کرم پودر بدی زدم )  چشات ریز شده بودن  من جا خوردم وقتی دیدمت 

پسرمم وقتی برگشتیم داد زده مامان تو که گفتی دختره قشنگه 

این دختره اصلا قشنگ نیست 

ادامه داد یادته فردای خاستگاری گفتم بیا ببینمت 

میخواستم پسرم بدونه میکاپت بد بوده 

منو میگید؟ خون خونمو میخورد 

گفت وقتی بار دوم دیدتت فهمیده میکاپت بد بوده 

دیگه قرار خاستگاری که گذاشتیم پسرم گفته مامان فلانی (من) زیر چشاش سیاهه 😑😑

انقد زورم اومد بزور لبخند میزدم 

وایسین برگرده از سر کار جرش میدم

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

جالب اینجاست عالم و ادم میگن قیافت نازه 

اونوقت شوهرم با قیافه معمولی از من ایراد گرفته 

خدا خدا میکنم برگرده

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارخوبی میکنی

بهش چی بگم 

بگم خودت کی؟ 

شت طرف اون موقع تورو نمیشناخته براش یه دختر لریبه زودی نظر داده که زنش بشی یانه 

اکه الان این حرفا رو بزنه حقی داری ولی اون موقع نه 

الان تو فکر کن در مورد یه مرد یا زن غریبه نظر بدی بعد چند روز فامیلت بشه میشه بیاد یقه ات رو بکیره

اصلا به دوش نیار پشیمونی میکنه دعوا درست میشه و مادرشم فک میکنه حرف میاری میبری به یه چشم‌دیگه نگاهت میکنه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

خب چه اشکالی داره دخترا در مورد خواستگاراشون نظر میدن پسرا هم نظر میدن دیگه 

حالا وقتی اومد به شوخی بگو شنیدم گفته بودی زیر چشمم سیاههه 

حالا وقتشه منم زیر چشمتو سیاه کنم با هم ست بشیم🤛😌🙂‍↕️😂