2777
2789
عنوان

قهرمن باشوهرم😕

376 بازدید | 36 پست

دیروزسریه موضوعی که پنجاه پنحاه هردومقصربودیم دعواکردیم دیشب چندباری اومدپیشموخواست آشتی کنه ولی اعصابم خوردبودامروزم زنگ زده پی ام داده اومده راه پله روتمیزکرده آکوارزوم روتمیزکرده.منم آخرسریه نسکافه بردم وخیلی سنگین.حتی دودیقه بعددعوای دیشبمون برام چایی ریختومدام اسمموصدامیزد.قهرنیست ولی روشوهمش میکنه اونورکفری میشم بی تفاوت باشم؟چیکارکنم؟😕😕

واسه سلامتی نی نی ونانیم یه صلوات لطفا😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با قهر کردن و کش دادن موضوع  ب هیچ نتیجه مثبتی نمیرسید

اگر موضوع دیشب 

هنوز براتون حل نشده

بشینید با هم صحبت کنید و حلش کنید

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

چه قهر با مزه ای😆ادامه بدین باشد که رستگار شوید😊اینجور که شواهد امر نشون میده شماها نهایتا تا یکساعت دیگه آشتی می کنین😊😊😊

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 
چه قهر با مزه ای😆ادامه بدین باشد که رستگار شوید😊اینجور که شواهد امر نشون میده شماها نهایتا تا یکسا ...

اشتی کنین. قهر رو کش نده. اونوقت دیگه واسش عادی میشه ها

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 
با قهر کردن و کش دادن موضوع  ب هیچ نتیجه مثبتی نمیرسید اگر موضوع دیشب  هنوز براتون حل ...

نه رفع شدش.تمومه میدونی دوست خوبم انگاری هردوازهم سرموضوع دیشب خجالت داریم

عزیزم اینهمه کار کرده غیر مستقیم خواسته منت کشی کنه بلاخره ایشون هم مرده غرور داره تمومش کن و زندگی رو به کام سه تاتون تلخ نکن

خدایا تو را قسم به مهربانیت طعم شیرین مادر شدن را به تمام زنان سرزمینم بچشان🙏
نه رفع شدش.تمومه میدونی دوست خوبم انگاری هردوازهم سرموضوع دیشب خجالت داریم

😊😊😊😊دیدی من درست فهمیدم. حالا اون که بنده خدا از دیشب پا پیش گذاشته حالا شما کوتاه بیا. یه چایی بریز بشین پیشش خوبخود اشتی میشین😊😊

بااینکه من شروع کردموالم شنگه به پاکردم امابیچاره قهرنیست.دودقیقه بعددعوااومده ازمن ایده آیینه میگیره.البته دیدجوش زدم حموم روآماده کردمنوبردحموم خوشم رفت پرده هارودرست کرد

ارزش نداره به خاطرمسائل جزئی اعصابتونوبهم بریزین شوهرت اول پیش قدم آشتی شده شماقبول نکردی حالانازشوبکش تاآشتی کنه

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤